- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
Nasıl geçti?
Bi sınavda uyumlu oldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
La olum bi tane sınava mı şans dilediniz diğer sınavı unuttunuz looo biri iyiydi ama biri çöpün de çöpü gibiydi
Nasıl geçti?
Hocalar çok zorlamadı bizde.Nasıl geçti?
Biri iyi biri çöp ünde çöpüUsda naptın? Nası geçti?
Aynı benim de. Ben de ingilizce ve tarih sınavına girdim. İngilizce gayet iyi geçti. Lakin tarih...Biri iyi biri çöp ünde çöpü
Bugün edebiyat ve kimya olduk edebiyat net 60 var ama kimya inşallah +45 alırım en ufak beklentim yok kimyadan. Hepsini klasik sormuş ettimin hocasıAynı benim de. Ben de ingilizce ve tarih sınavına girdim. İngilizce gayet iyi geçti. Lakin tarih...
Bendede aynı olduBi sınavda uyumlu oldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
La olum bi tane sınava mı şans dilediniz diğer sınavı unuttunuz looo biri iyiydi ama biri çöpün de çöpü gibiydi
kaç aldın?biz sadece din sınavı olduk bugün. hoca kağıtları dağıttı ve optikleri dağıtana kadar bitirmiştim bile. 2 dakika falan sürdü yapmam. baya kolaydı
korkulacak durum yok cok kolay yaptılarBoş konu demeyin dua edin bişey diyin sınavım iyi geçsin. @Mert Özkaya ben gold olunca parti verecek. @cagan_32 ve @Vesemir şahit. Neyse 9.sınıfın ilk sınava gidiyom bugün şans dileyin çünkü buna ihtiyacım var..
açıklanmadı daha ama en az 90kaç aldın?
ben dinden 35 almıştım![]()