SINAVDA KOPYA NASIL CEKİLİR

SINAVDA KOPYA NASIL CEKİLİR KARIŞIK SINIFLARDA OLUYORUZ TELEON YOK
Klasik kalemliğin içine koy. Kelebek sistem olduğundan sınavdan önceki ders kim hangi sınıfta belli oluyordur. Hocala göre aynı sınıftan biriyle yan yana otur. Masanın üstüne yaz. İç cebi olan ceket giy. Akıllı saat varsa kullan. Mümkünse başkasıyla kağıt değiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve mükemmel bir taktik daha. Kutu içecek bitince içine kopya koy. Sonra onu yere düşür yerden alıyormuş gibi yap içindekine bak.

Kalemlik kullamak serbest ise küçük not kağıtlarına yazıp, kaç gözü varsa üstteki gözünü açıp üst bölgeye ve iç bölgedeki tabana yapıştırıyorsun. Altta kalemler vs. olsun ki şişik gözüksün ve üst bölgenin alta çökmesini sağlasın. Fermuarlar da açık olacak. Hoca üstteki gözü anlamayabilir bu yüzden. Eğer kontrol ederse kalemliği, notlar üstünde olsun, hoca baktıktan sonra tekrar içine yerleştirirsin. Kalemlik tam sınav kağıdının önünde olsun ki bakarken bile çok dikkat çekme. Hoca giderken serçe parmağınla hafif üst gözü aralayıp notlara bakıp hemen elini çekiyorsun. Böyle böyle ben çok çektim, 100 bile aldım.

3-4 tane kopya kağıdı yaz git çöpe at zaten ezberlemiş olursun.

Her sınav öncesi neleri kopya çekmen gerektiğine karar ver sonra onları özet haline getir tenefüste sınav olacağın sınıfa gidince ışık hızında sıraya geçir hep kullanırım.Kağıdını da sınavın bitmesine 1-2 dk kala ver zil çalmadan sırayı temizle çık

çorap bul 5 gün boyunca onu giy sonra çorabına kopyayı sok kimse bakamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,590
Üyeler
189,635
Son üye
bilisimbil
Geri