Sınavlar Başlıyormuş

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,710
Sabah kalktım bilgisayarı açtım derse girdim hoca direk ayın 27'sinde sınavlarınız başlıyor dedi. Lanet olsun yaşadığımız hayattan bıktırdılar sinir stresten saçlarım dökülüyor bildiğiniz kara haber tez gelirmiş misali.
Bir yanda bir sene boyunca çocuklarını bahane edip sürekli dersi açıp 5 dakika kitaptan okuyup yoruldum diyen felsefe hocası, diğer yanda kazık gibi sorular sorup çok basitti diyen matematik hocası , bir diğer yanda her ders sövüp sonra sınavlar sorularını değiştirdim 10 bile alamayacaksınız diyen Almanca hocası yeminle bıktım .

Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu da ?

Bizde daha belli değil.

Lanet*

B
Sabah kalktım bilgisayarı açtım derse girdim hoca direk ayın 27'sinde sınavlarınız başlıyor dedi. Nalet olsun yaşadığımız hayattan bıktırdılar sinir stresten saçlarım dökülüyor bildiğiniz kara haber tez gelirmiş misali.
Bir yanda bir sene boyunca çocuklarını bahane edip sürekli dersi açıp 5 dakika kitaptan okuyup yoruldum diyen felsefe hocası diğer yanda kazık gibi sorular sorup çok basitti diyen matematik hocası , bir diğer yanda
her ders sövüp sonra sınavlar sorularını değiştirdim 10 bile alamayacaksınız diyen almanca hocası yeminle bıktım .

Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu da ?
Bende hayattan bıktım da Çeneni kapayıp itaat edeceksin.

sınava her türlü girecektik zaten yapıcak bişey yok ama hocalarını meb e şikayet edebilirsiniz ceza alırlar

ülkenin başına eğitim bakanı diye geçirdikleri kişinin şu kadar ...... olması öğrencilerin sinirine dokunuyor bi nane değişmeyecek kapandık diye vakayı 5k ya çekecekler sınavları yapacaklar sonra turizm zaten hop eylülde vakalar 70-80k sonra tekrar kapan

Bizde daha belli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,106
Üyeler
186,989
Son üye
alperens.31
Geri