Çınar Yaşar
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk anlamadın mı?
Knk anlamadın mı?
aga vallahi her türlü yok edilir ya. dc den yayın açarsın kulaklık takarsın karşıdaki kişi pıt pıt söylerŞöyle olacak:
Bir tane kamera seni ve etrafını görecek şekilde koyulacak.
Yağni baka baka yapamazsın, kul hakkına girmek için ''Aminnn'' demen de bir garip.
ımm hayırKnk anlamadın mı?
Knk diyorsun ya evden yaparız da bakarak yaparız diye MEB'in cevabı kesin bu oluraga vallahi her türlü yok edilir ya. dc den yayın açarsın kulaklık takarsın karşıdaki kişi pıt pıt söyler
Mesaj otomatik birleştirildi:
ımm hayır
xdBIOS'tan iptal edince bir şey olmuyor.
sdgjdsljfasfsahKnk diyorsun ya evden yaparız da bakarak yaparız diye MEB'in cevabı kesin bu olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
xd
LGS olmayacak mı?İptal oldu sınavlar, bahan açıklama yaptı.
knk banı b yüzden mi yedin?akkeşlar sınavlar iptal oldu gozunuz aydın legese büük itimal olucak
Canlı dersler devam ediyor büyük ihtimalle onlarla sınava gireceksin.Merhaba yüz yüze eğitimler iptal edildi sonra da sınavlar iptal edildi benim bu sene LGS Sınavı'm var nasıl olacak?
MEB’e sor :dMerhaba yüz yüze eğitimler iptal edildi sonra da sınavlar iptal edildi benim bu sene LGS Sınavı'm var nasıl olacak?
Dershaneden çıkmıştım üstümde çok fazla yük var diye (Günde 5 gün okul vardı (Pazartesi Salı 6 saat-Çarşamba Cuma ve Cumartesi 8 saat vardı) oradan çıkıp dershanede 3-4 saat oluyordu sonra da eve gidip uzaktan eğitim yapıyordum gün bitiyorduCanlı dersler devam ediyor büyük ihtimalle onlarla sınava gireceksin.
Dershaneye gitmeni öneririm böyle canlı dersle falan olacak iş değil o.
Yüzyüze eğitim alabileceğin bir dershaneye gidersen iyi olur