Neler Yeni

Lgs 360 puan yapabilirmiyim

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Merhaba lgs ye gireceğim 13 gün sonra ama çok korkuyorum 360 puan yapamassam diye şuan okulda bı 380 bir 280 yapıyorum gidip gidip geliyor denemeye. Göre ne yapacam ,istediğim okul 355 puan bu okula gidersem yeni bilgisayar alacak ailem nasıl kazanabilirim
kardeşim şu 13 günde köpek gibi çalışman gerek buraya konu açacağına git hayatsız gibi çalış

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Kutlu
Kral kusura bakma ama hoca birşeyler öğretmek için biyerlerini yırtarken sen malum olayı yaptıysan hak ettiğin puanda o zaten sana tavsiye versekte işe yaratacağını düşünüyorum (önyargılı yaklaşıyorum farkındayım yanlış anlama lütfen)
Abartmişsin dostum herkes lgsyi iyi yapmak zorunda yada çalışmak zorunda değil hoca anlatırken derste konusmayip dersi dinliyor ise hocanın umrunda bile olmuyor zaten yırtma gibi bir olay gerçekleşmiyor ayrıca kendi yazdigina kendin cevap vermişsin çok önyargili yaklasmissin bende ilk 4 ay calismadim hatta 7 6 5 temeli bile yoktu ancak sonradan akillanip 483 gibi kendime yetecek bir puan aldim demek istedigim son 1 ay hatta 10 günde bile başaran var ha belki yapar yapmaz ama böyle yazarak insanları üzmeye gerek yok bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Talha Açıkgöz
Abartmişsin dostum herkes lgsyi iyi yapmak zorunda yada çalışmak zorunda değil hoca anlatırken derste konusmayip dersi dinliyor ise hocanın umrunda bile olmuyor zaten yırtma gibi bir olay gerçekleşmiyor ayrıca kendi yazdigina kendin cevap vermişsin çok önyargili yaklasmissin bende ilk 4 ay calismadim hatta 7 6 5 temeli bile yoktu ancak sonradan akillanip 483 gibi kendime yetecek bir puan aldim demek istedigim son 1 ay hatta 10 günde bile başaran var ha belki yapar yapmaz ama böyle yazarak insanları üzmeye gerek yok bence.
Çalışmayla alakası yok iyi yapmaklada alakası yok ama dersi dinlesen 250 li puanlara düşemezsin

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Kutlu
Çalışmayla alakası yok iyi yapmaklada alakası yok ama dersi dinlesen 250 li puanlara düşemezsin
Herkesin anlama kapasitesi farklı kardesim bizim sınıfta biri vardı harbi calisiyordı dersi dinliyordu benden bile çok çalıştı lgsde 340 normal denemelerde 150ye bile düstüğü oldu yani bu işin bir çok etkeni var dikkat hatasıdır kapasitedir her şey düz mantıkla işlemiyor

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Merhaba lgs ye gireceğim 13 gün sonra ama çok korkuyorum 360 puan yapamassam diye şuan okulda bı 380 bir 280 yapıyorum gidip gidip geliyor denemeye. Göre ne yapacam ,istediğim okul 355 puan bu okula gidersem yeni bilgisayar alacak ailem nasıl kazanabilirim
mattan 10 doğru 2 yanlış inkılaptan full din full ing 5 yanlış türkçe 5 y 5b fen 4 y
368 almıştım

Top Bottom