Sınavlar iptal olur mu?

SmhDiff!

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
198
Arkadaşlar bir sürü hashtag açıldı gündeme falan geldi bi açıklama falan yok. Bilim kurulunun ya da kabinenin çarşamba veya perşembe günü toplanacağı düşünülüyor. Sizce sınavlar iptal olur mu?

DIŞARDA GEZİP ÇALIŞMADINIZ ŞİMDİ AĞLAMAYIN gibi yorumlara gerek yok. Düzenli olarak çalışan bir öğrenciyim LGS den beri. Dışarı zaten pek çıkmıyorum Amasrada yaşıyorum bilen bilir çok küçük bir yer Allah ın bile unuttuğu yer diyenler var sadece haftada iki kere sahil kenarına giderim hava almaya.

Arkadaşlar bir sürü hashtag açıldı gündeme falan geldi bi açıklama falan yok. Bilim kurulunun ya da kabinenin çarşamba veya perşembe günü toplanacağı düşünülüyor. Sizce sınavlar iptal olur mu?

DIŞARDA GEZİP ÇALIŞMADINIZ ŞİMDİ AĞLAMAYIN gibi yorumlara gerek yok. Düzenli olarak çalışan bir öğrenciyim LGS den beri. Dışarı zaten pek çıkmıyorum Amasrada yaşıyorum bilen bilir çok küçük bir yer Allah ın bile unuttuğu yer diyenler var sadece haftada iki kere sahil kenarına giderim hava almaya.
Açıklama Meb arafından yapıldı diye biliyorum haberlerde söylemişti sınavlar olacak çalışın bekleme daha fazla yük ve zorluk getireceğini vesayre söylemiş.

Ne iptal olması ya %99 olacak işte tarihler bile belli.

Yapacak bir şey yok giricez

Ne iptal olması ya %99 olacak işte tarihler bile belli.
Günler belirlenmiş olabilir ilk sınav yapacaklarında da tarihler falan atıldı hocalar tarafından ama yine iptal oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapacak bir şey yok giricez
Yani bilemiyorum uzaktan aldığımız eğitimin yüz yüze sınavına gitmek ne kadar mantıklı. İnşallah olmayız ama eğer hasta olursak vebali sebebi olanların üzerine olur umarım.

Liselilerin %40 kadarı sınav olduğu için zorun olarak sınavlar yapılacak.

%99 olmaz. Küçük ihtimal ise yarın veya birkaç gün sonra bilim kurulu toplantısı var fakat ben olacağı kararının çıkmasını beklemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,562
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri