rapstarjustercik
80+ Bronze
Dostum iptal etmesi için bu kadar sayıklamak yerine bir kaç matematik terimi sayıklasaydın şu an keyif çatıyordun bilgisayarının başında
kesin midirERTELENDİ ARKADAŞLAR
Dün 65 bin civarı vaka vardı bu gün 49 bin yazmışlar bir günde birden 15 bin vaka düşmüş kim inanırsa artık sınav yapmak için düşürmüş yada yaptıkları kısıtlamaların işe yaradığını göstermek için düşürmüş olabilirler.soru başlıkta.
lise 2
aşşırı doğru tespit, dersler online diye çoğu '' sınavlar ertelensin, ziya selçuk istifa ... '' duygu sömürücüleri dışarıda fink atıyor ama sözde ailelerini, kendi sağlıklarını düşünüyorlar işin en komik yanı da bu tüm dönem, sene boyunca online ders moruq, cs gel valo gel deyip takılıyorlar sonra sınavlar iptal hüüüüüDostum iptal etmesi için bu kadar sayıklamak yerine bir kaç matematik terimi sayıklasaydın şu an keyif çatıyordun bilgisayarının başında
Bu da ayrı bir şeyaşşırı doğru tespit, dersler online diye çoğu '' sınavlar ertelensin, ziya selçuk istifa ... '' duygu sömürücüleri dışarıda fink atıyor ama sözde ailelerini, kendi sağlıklarını düşünüyorlar işin en komik yanı da bu tüm dönem, sene boyunca online ders moruq, cs gel valo gel deyip takılıyorlar sonra sınavlar iptal hüüüüü
kesin bilgi çünkü bütün okullar mebe bağlı değil mi ? ee o zaman knk bak bizim müdür bilerek bize geç söyledi çünkü ilimdeki fen lisesi erteledi özel okullar erteledi ama bizim müdür söylemedi uzun lafın kısası kesinkesin midir
Ertelensin bana yeter proje ödevleri var onları bitireyim sınav kolay.kesin bilgi çünkü bütün okullar mebe bağlı değil mi ? ee o zaman knk bak bizim müdür bilerek bize geç söyledi çünkü ilimdeki fen lisesi erteledi özel okullar erteledi ama bizim müdür söylemedi uzun lafın kısası kesin