Eren Eser
80+ Bronze
Dahası
Sınavlara Girecek Misiniz?
Annene düzgünce açıkla mesela ben dün açıkladım annem dedi ki neden seni boşa sınava göndereyim hem vakalar artabilir herkes köyünden dönücek eğer okullar açılırsa ve vaka artabilir dedi düzgünce açıkla 2. sınavların daha zor olduğunu kasım ile nisan arasındaki konulardan sorumlu tutucaklarını söylersen annen seni göndermez ben her şeyi düzgünce açıkladımEğer dilekçeyi kendimiz yazıp verebiliyorsak girmem düşük alırım en azından 83.5 puanla geçerim ama veli veriyorsa annem illaki sınava sokar beni : (
O baştaki annemin benim için virüsten dolayı endişeleneceğini sanmam ama bi şekilde ikna ederim.Annene düzgünce açıkla mesela ben dün açıkladım annem dedi ki neden seni boşa sınava göndereyim hem vakalar artabilir herkes köyünden dönücek eğer okullar açılırsa ve vaka artabilir dedi düzgünce açıkla 2. sınavların daha zor olduğunu kasım ile nisan arasındaki konulardan sorumlu tutucaklarını söylersen annen seni göndermez ben her şeyi düzgünce açıkladım
Babama bu dönem ortalamam neredeyse yetiyor dedim oda anlayışla karşıladı.Sınavlara Girecek Misiniz?