Neler Yeni

Sınavlara kadar nasıl çalışabilirim ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
9. sınıf öğrencisiyim, Türk dili ve edebiyatı, İngilizce, Bilişim ve programlama dersleri dışında neredeyse tüm derslerim kötü.
Matematiğim küçüklüğümden beri kötü ve bu sene de öğretmenden kaynaklı kötü. Uzatmayacağım.

Şimdilik tonguç sınıf anahtarı aldık oradan derslerin teker teker çalışmalarını yapıyorum. Bunlar dışında nasıl ve nereden çalışabilirim ?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
9. sınıf öğrencisiyim, Türk dili ve edebiyatı, İngilizce, Bilişim ve programlama dersleri dışında neredeyse tüm derslerim kötü.
Matematiğim küçüklüğümden beri kötü ve bu sene de öğretmenden kaynaklı kötü. Uzatmayacağım.

Şimdilik tonguç sınıf anahtarı aldık oradan derslerin teker teker çalışmalarını yapıyorum. Bunlar dışında nasıl ve nereden çalışabilirim ?
Yt deki videolara da bak tonguç haricinde ve hangi videoyu izlersen direk ardından onunla alakalı soru çöz, istek gelmiyor diyorsan onu ben de getiremiyorum eğer bir yolunu bulursan bana da söyle

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Kanka oda tamamen sessiz olmalı.
Kendine 1 saat belirle ve 1 saat boyunca çıt çıkarmadan konu anlatımı dinle.
Mola ver ardından da 1 saat boyunca çıt çıkarmadan o konu hakkında soru çözmeye çalış.
Çözemezsen bile zorla yanlış yapa yapa düzeliyor.
Aa bu çok zormuş bu konuyu yapamam deme konsantre olunca farkediyorsun geliştiğini.

Ceyuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yunus Kaya
Matematik- Rehber matematik
Fizik-Vip fizik
Geometri-Kenan kara ile geometri
Kimya- kimya adası
Bu kanalları öneriyorum. Çok iyi anlatan hocalar. Fizik icin antrenmanlarla fizik kitabi geometri icin karekok 0 kitabını oneriyorum.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Matmatikde islem kaynaklı sorun yasıyorsan antremanlarla matematik al çok fazla islem yaptırıyor.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,906
İsim
Mert Metshi
Matematik- Rehber matematik
Fizik-Vip fizik
Geometri-Kenan kara ile geometri
Kimya- kimya adası
Bu kanalları öneriyorum. Çok iyi anlatan hocalar. Fizik icin antrenmanlarla fizik kitabi geometri icin karekok 0 kitabını oneriyorum.
Rehber matematik güzelmiş eğlenceli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,286
Üyeler
165,330
Son üye