Sınavlara kadar nasıl çalışabilirim ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
9. sınıf öğrencisiyim, Türk dili ve edebiyatı, İngilizce, Bilişim ve programlama dersleri dışında neredeyse tüm derslerim kötü.
Matematiğim küçüklüğümden beri kötü ve bu sene de öğretmenden kaynaklı kötü. Uzatmayacağım.

Şimdilik tonguç sınıf anahtarı aldık oradan derslerin teker teker çalışmalarını yapıyorum. Bunlar dışında nasıl ve nereden çalışabilirim ?

9. sınıf öğrencisiyim, Türk dili ve edebiyatı, İngilizce, Bilişim ve programlama dersleri dışında neredeyse tüm derslerim kötü.
Matematiğim küçüklüğümden beri kötü ve bu sene de öğretmenden kaynaklı kötü. Uzatmayacağım.

Şimdilik tonguç sınıf anahtarı aldık oradan derslerin teker teker çalışmalarını yapıyorum. Bunlar dışında nasıl ve nereden çalışabilirim ?
Yt deki videolara da bak tonguç haricinde ve hangi videoyu izlersen direk ardından onunla alakalı soru çöz, istek gelmiyor diyorsan onu ben de getiremiyorum eğer bir yolunu bulursan bana da söyle

Kanka oda tamamen sessiz olmalı.
Kendine 1 saat belirle ve 1 saat boyunca çıt çıkarmadan konu anlatımı dinle.
Mola ver ardından da 1 saat boyunca çıt çıkarmadan o konu hakkında soru çözmeye çalış.
Çözemezsen bile zorla yanlış yapa yapa düzeliyor.
Aa bu çok zormuş bu konuyu yapamam deme konsantre olunca farkediyorsun geliştiğini.

Matematik- Rehber matematik
Fizik-Vip fizik
Geometri-Kenan kara ile geometri
Kimya- kimya adası
Bu kanalları öneriyorum. Çok iyi anlatan hocalar. Fizik icin antrenmanlarla fizik kitabi geometri icin karekok 0 kitabını oneriyorum.

Matmatikde islem kaynaklı sorun yasıyorsan antremanlarla matematik al çok fazla islem yaptırıyor.

Matematik- Rehber matematik
Fizik-Vip fizik
Geometri-Kenan kara ile geometri
Kimya- kimya adası
Bu kanalları öneriyorum. Çok iyi anlatan hocalar. Fizik icin antrenmanlarla fizik kitabi geometri icin karekok 0 kitabını oneriyorum.
Rehber matematik güzelmiş eğlenceli

Geri