Sınavları Yapmamak Saçmalık!

Uygunsuz dil
ülke kafayı yemiş durumda sınavlar olsa neden oluyor korona olmak istemiyoruz sınavlar olmasa boşuna mı çalıştık diyorlar. Okullar açılmasa artık okullar açılsın açılsa vakalar arttı hep okullar yüzünden diyorlar. Riskin var ve test yaptırmıyorsan ne sınav olmayı beklersin ne okulların açılmasını üniversite sınavından da çakınca ülke kötü!
Sınavlara girdim anlımın akıyla da çıktım. Kaldığım ders de yok. Sizin gibi man kafalılar yüzünden kimlerin annesi belki de evde korona ile cebelleşiyor. Tabii siz evde kalıp sallayan taraftansınız.

Liseyim sağ önümde oturan arkadaşım korona? Benimde riskim var ve evimde 65+ 2 kişi var.
olum 3 haftadır aynı şeyi yazmıyonmu sen ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

he bu arada geçen sene 1 sınavla 2.dönemi kapatan meb abim bu sene 2.sınav olucak lan akılsız mısın meb geçen sene niye yapmadın 1 vakada okulu kapatıyo 40k vaka var sınav yapıyo

ülke kafayı yemiş durumda sınavlar olsa neden oluyor korona olmak istemiyoruz sınavlar olmasa boşuna mı çalıştık diyorlar. Okullar açılmasa artık okullar açılsın açılsa vakalar arttı hep okullar yüzünden diyorlar. Riskin var ve test yaptırmıyorsan ne sınav olmayı beklersin ne okulların açılmasını üniversite sınavından da çakınca ülke kötü!
lisemde her sınav denemesinde vaka çıkıyor niye sınav olmak istiyim canımı sokaktamı buldum a

Ben senin oğlun değilim bu 1. İkincisi ben senim mahallendeki arkadaşların değilim.
Evet yazıyorum? Sınıfımız risk altında Ankara'da günde 100.000 kişiden 36 vaka çıkarken artık 100.000 kişiden 500 vaka çıkıyor?

he bu arada geçen sene 1 sınavla 2.dönemi kapatan meb abim bu sene 2.sınav olucak lan akılsız mısın meb geçen sene niye yapmadın 1 vakada okulu kapatıyo 40k vaka var sınav yapıyo
he birde asıl bomba 2hafta içinde vaka sayıları düşmesin ozaman başlıcak sınavlar komple ertlenicektir 2 hafta içinde vakalar 15k ya kadar düşömezse çünkü covid atlatma 2 hafta 2 hafta sonra vakalar yine 40k olursa erteleme vazgeçilmez olur

kankacım 3 haftadır aynı şeyi dolaşıp dolaşıp söylüyosun hala covid değilsen değilsindir 2. olarak ta onlar günlük tablo değil haftalık tablo 3.olarakta tüm okullar kapalıyken nasıl oluyoda hala okulda gibi cevaplıyosun
Ben senin oğlun değilim bu 1. İkincisi ben senim mahallendeki arkadaşların değilim.
Evet yazıyorum? Sınıfımız risk altında Ankara'da günde 100.000 kişiden 36 vaka çıkarken artık 100.000 kişiden 500 vaka çıkıyor?

Tabii siz evde kalıp sallayan taraftansınız.
sende parti kafe tatil yapıp sallayandanmısın ? 3 aydır okula gidiyorum :D adamın korona riski var test yaptırmayı kafasından geçirmeyip korona olmaktan korkuyor

sende parti kafe tatil yapıp sallayandanmısın ? 3 aydır okula gidiyorum :D adamın korona riski var test yaptırmayı kafasından geçirmeyip korona olmaktan korkuyor
Parti, kafe kanıt?
kankacım 3 haftadır aynı şeyi dolaşıp dolaşıp söylüyosun hala covid değilsen değilsindir 2. olarak ta onlar günlük tablo değil haftalık tablo 3.olarakta tüm okullar kapalıyken nasıl oluyoda hala okulda gibi cevaplıyosun
Cuma gününe kadar okula gittim.

lisemde her sınav denemesinde vaka çıkıyor niye sınav olmak istiyim canımı sokaktamı buldum a
hocam günde 5 dk ders çalışmayıp bunları yazıyorsun günde 6-7 saat ders çalışıp ikide bir sınavların ertelenseydi ben boşuna mı ders çalışıyorum diye ağlayıp twitter da #artıkokullaraçılsın diyecektin

hocam günde 5 dk ders çalışmayıp bunları yazıyorsun günde 6-7 saat ders çalışıp ikide bir sınavların ertelenseydi ben boşuna mı ders çalışıyorum diye ağlayıp twitter da #artıkokullaraçılsın diyecektin
hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Ben de tyt falan çalışıyorum ayt ye sıra gelmedi gelicek ama maalesef Ramazan geliyor bir sonraki ay sınav var büyük ihtimalle s*çıcam sınavlarda yapıcak bir şey yok. Online derslerin canı cehenneme hiçbir şey anlamıyorum.

bana evde oturup sallayanlardansın diyorsun ya sende evde oturup sallayanlardansın yada gezip tozup sallayanlardansın
Aynen gezdim tozdum. Sabahları toplu taşıma kullanıyorum işe gidip gelebilmek için, minibüsler 20 kişi. Tedbir yok sonra vah canım 45K vaka oldu okulların açılmaması saçmalık.

Bir arkadaşım var ne olur ne olmaz adını yazmıcam çocuklarda internet yok sene başından beri 1 derse giremedi sınavlar cidden saçmalık ha bu arada derslere girmeden kitabı okuyarak benden yüksek aldı tüm sınavlardan değişik bir tip
insandan insana göre değişir ben okumayla hemen kavrayan birisi değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,514
Üyeler
184,319
Son üye
sswihhyy29
Geri