Neler Yeni

Sınavlarla İlgili Herhangi Bir Gelişme Var mı ?

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Bana sınavlar iptal olacak gibi geliyor, göreceğiz.

Mamyy

80+ Silver
%51 iptal %49 yapılacak.
Tahmin.
Şöyle bir durum var eğer sınav yaparlarsa vaka tekrar artarsa turist gelmez ülkeye amaçları zaten ülkeye turist getirmek. o yüzden iptal de olabilir ama bu ülkede her şey son dakikada olduğu için bekleyip göreceğiz olayları.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
En son ziya onu başka bir şekilde konuşacağız dedi ama ne zaman nerde konuşulacağı hakkında bir bilgi var mı ? Vaka sayılarıda düştü sınav olucak gibi de
Kardeşim bak tam kapanma ilan ediyoruz ama herkes çıkıyor sıkıntı yok saıyıyı düşürüp sınav yapıyoruz sınavlardan sonrada iyi patlıyor (!)

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Şöyle bir durum var eğer sınav yaparlarsa vaka tekrar artarsa turist gelmez ülkeye amaçları zaten ülkeye turist getirmek. o yüzden iptal de olabilir ama bu ülkede her şey son dakikada olduğu için bekleyip göreceğiz olayları.
Bu adam daha önce ertelemeleri bilmişti. Bugün de çok emin konuşuyor bir gazeteci olarak. Ayrıca 800K takipçili haber sayfası böyle bir şey paylaşıyor. İptal olacak gibi.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Kabine toplantısında resmi olarak belli olur. Çoğu kişi iptal olacağını söylüyor. Bence de iptal olur. Turizim sezonu yaklaşıyor vakaları düşük tutmaya çalışıyorlar.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İptal olma ihtimali var

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
İptal olur gibime geliyor ama bu ülkede düşünülen şeyin tam tersini yaptıkları için farklı bir şey de olabilir. Turist çekmek için iptal edecekler büyük ihtimalle, öğrencilerin sağlığı için falan değil.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
bencede ama olmıcak gibi bence olmasın olursa ben nanayı yedim hiç bir şey anlamıyorum konulardan

Squex

80+ Silver
İptal edeceklerse etsinler. Umarım erteleme gibi bir karar çıkmaz erteleyeceklerse hiç ertelemesinler girelim. Ya iptal etsinler ya yapsınlar ama nolur ertelemesinler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,683
Üyeler
169,603
Son üye
kaitea1v9
Top Bottom