Şöyle bir durum var eğer sınav yaparlarsa vaka tekrar artarsa turist gelmez ülkeye amaçları zaten ülkeye turist getirmek. o yüzden iptal de olabilir ama bu ülkede her şey son dakikada olduğu için bekleyip göreceğiz olayları.%51 iptal %49 yapılacak.
Tahmin.
kabile toplantısına doğru yolumuz var böyle giderseKabine toplantısı olacak, onda karar alırlar herhalde.
Kardeşim bak tam kapanma ilan ediyoruz ama herkes çıkıyor sıkıntı yok saıyıyı düşürüp sınav yapıyoruz sınavlardan sonrada iyi patlıyor (!)En son ziya onu başka bir şekilde konuşacağız dedi ama ne zaman nerde konuşulacağı hakkında bir bilgi var mı ? Vaka sayılarıda düştü sınav olucak gibi de
Bu adam daha önce ertelemeleri bilmişti. Bugün de çok emin konuşuyor bir gazeteci olarak. Ayrıca 800K takipçili haber sayfası böyle bir şey paylaşıyor. İptal olacak gibi.Şöyle bir durum var eğer sınav yaparlarsa vaka tekrar artarsa turist gelmez ülkeye amaçları zaten ülkeye turist getirmek. o yüzden iptal de olabilir ama bu ülkede her şey son dakikada olduğu için bekleyip göreceğiz olayları.
bencede ama olmıcak gibi bence olmasın olursa ben nanayı yedim hiç bir şey anlamıyorum konulardanŞöyle bir durum var eğer sınav yaparlarsa vaka tekrar artarsa turist gelmez ülkeye amaçları zaten ülkeye turist getirmek. o yüzden iptal de olabilir ama bu ülkede her şey son dakikada olduğu için bekleyip göreceğiz olayları.
ne zaman ?Kabine toplantısı olacak, onda karar alırlar herhalde.
Pazartesi yaparlar herhalde, veya Salı.ne zaman ?