Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşlar Oppenheimer'ı izlemeye gitmek istiyorum fakat yaş yetmiyor. Aile bireyim ile gitsem içeri alırlar mı?
GirebilirsinArkadaşlar Oppenheimer'ı izlemeye gitmek istiyorum fakat yaş yetmiyor. Aile bireyim ile gitsem içeri alırlar mı?
konudan alakasız ama bu alttaki yazıyı nasıl yaptın bilgisayar bileşenleri yazanıYanında +18 biri olduğu için almaları gerekiyor diye biliyorum. Fena bir film geliyor umarım çabuk düşer internete oturup rahat rahat izlemek istiyorum
kimlik istiyorlarmıArkadaşlar Oppenheimer'ı izlemeye gitmek istiyorum fakat yaş yetmiyor. Aile bireyim ile gitsem içeri alırlar mı?
İmza bölümünden düzenleyebiliyorsun. Sağ üstte profile tıkla orada görürsün imza bölümünü.konudan alakasız ama bu alttaki yazıyı nasıl yaptın bilgisayar bileşenleri yazanıAlıntıyı görüntüle
Alakası yok ailesi varsa yanında alıyorlar.Kimliğini göstererek 18 yaşından büyük olduğunu ispatlaman gerekiyor. Ailenin olmasının etkisi olmaz.
Git bakalım testere gibi insan kesmeli filme alcaklar mı küçükleri.Alakası yok ailesi varsa yanında alıyorlar.
Dediğin doğru almıyorlar diye biliyorum.Git bakalım testere gibi insan kesmeli filme alcaklar mı küçükleri.