Neler Yeni

Çözüldü✓ Sinerji aden alınır mı

Atyxah

80+ Silver
pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca spam yapmayınız

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Oyun yönünden sıkıntı yok her türlü oynatır her şeyi 1080 p de sağlam performans ile ama bana bir tık pahalı geldi.

MYSTIC

80+ Silver

Atyxah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Vehbi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pahalı

ayrıca spam yapmayınız
Şu sorumu cevaplasanız çok sevinicem.para sıkıntı değil sadece dediklerimi rahatlıkla yapabiliyorsam o yeter.dediklerim için yeterli mi sizce?

Atyxah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ferhat Targan
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...vme-m2-ssd-rtx3060ti-oyun-bilgisayari-p-43614 bu bilgisayar alınır mı?
genellikle valorant oynarım.ama kafa dağıtmak içinde her oyunuda arada oynayabilirim.mesela cyberpunk god of war rdr 2 böyle ağır oyunlarıda oynayabilirim.adobe photoshop tarzı şeyleride rahatlıkla yapmak istiyorum.bilgisayar bana uygun mu
Dostum bu sistem her işini yıllarca rahat yapabilecek kuvvette rdr2 de felan 1080p ultrada akar gider fakat biraz pahalı geldi biraz daha araştırıp daha iyi fiyat performans bir sistem bulabilirsin.

Atyxah

80+ Silver
Şu sorumu cevaplasanız çok sevinicem.para sıkıntı değil sadece dediklerimi rahatlıkla yapabiliyorsam o yeter.dediklerim için yeterli mi sizce?
dedikleriniz için yeterli ama o fiyata daha yüksek alabilecekken daha düşük almak isterseniz alın

sistem gayet güzel inceledim sıkıntılı parça yok hayırlı olsun güle güle kullanın

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Vehbi
dedikleriniz için yeterli ama o fiyata daha yüksek alabilecekken daha düşük almak isterseniz alın

sistem gayet güzel inceledim sıkıntılı parça yok hayırlı olsun güle güle kullanın
Bilmiyorum bu bilgisayar işinden çokda anlamıyorum.anlamadığım içinde sadece yt kanallarının hazır sistemlerine bakıyorum.sizin tavsiye edebileceğiniz bir bilgisayar varmı.ekran kartı amd olmassa iyi olur amd sevmiyorum

Orix

80+ Bronze
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...vme-m2-ssd-rtx3060ti-oyun-bilgisayari-p-43614 bu bilgisayar alınır mı?
genellikle valorant oynarım.ama kafa dağıtmak içinde her oyunuda arada oynayabilirim.mesela cyberpunk god of war rdr 2 böyle ağır oyunlarıda oynayabilirim.adobe photoshop tarzı şeyleride rahatlıkla yapmak istiyorum.bilgisayar bana uygun mu
Dostum benim gtx 1660 bile god of warda bana mısın demiyor. Sen düşün rtx 3060 ı. God of war ağır mi ki

Atyxah

80+ Silver
Bilmiyorum bu bilgisayar işinden çokda anlamıyorum.anlamadığım içinde sadece yt kanallarının hazır sistemlerine bakıyorum.sizin tavsiye edebileceğiniz bir bilgisayar varmı.ekran kartı amd olmassa iyi olur amd sevmiyorum
fiyat sıkıntınız yoksa bu alınabilir 3060ti sağlam karttır

Top Bottom