Neler Yeni

Sinerji Bilgisayar ADAMDIR

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
İncehesaptan 19 gün önce aldığım ekran kartının hâlâ kargoya verilmediği şu günlerde sinerji bilgisayardan 1188tlye aldığım 3500x TRAY işlemcinin yanında sürpriz şekilde wraith prism gönderdiler elime 3 gün içinde ulaştı kargo ambalajı kusursuz paketlenmişti daha önceki aldığım sistemi de sinerji bilgisayardan almıştım ondan da çok memnunum İncehesaptan yaptığım ilk alışverişte 19 gün bekledim işte kalite farkı böyle bir şey 100 lira fazla veririm İncehesaptan alacağım ürünü sinerjiden alırım bundan sonra.

Ekler

• IMG_20200504_105634.jpg
    IMG_20200504_105634.jpg
    1.9 MB · Hit: 113

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Sinerji benim de sevdiğim ve güvendiğim bir site. Jestleri bence çok hoş olmuş. Ama sadece bu aralar sıkıntı yaşadı diye bir firmayı da kötülemek doğru değil bence.

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
PC alanlar var mı sinerji den ekran kartı nı da takıp mı gönderiyorlar?
ben parçalar halinde almıştım kendim kasa işlemci ram anakart hiç sıkıntı yaşamadım hocamın dediği gibi 3 gün içinde gelmişti tabi o zaman korona denen meret yoktu :D

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Ben montajsiz aldım fakat ekran kartını hiçbir firma takıp göndermiyor sanırım çok tehlikeli anakart için
sinerji bilgisayarın youtube kanalına gittim.Son videonun altına ekran kartını da monte edip mi gönderiyorsunuz yazdım."Evet" dediler.Kargoda zarar görmesin diyince "tüm güvenlik önlemlerini alıyoruz" dediler. Zarar görür mü parçalar?

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sinerji bilgisayarın youtube kanalına gittim.Son videonun altına ekran kartını da monte edip mi gönderiyorsunuz yazdım."Evet" dediler.Kargoda zarar görmesin diyince "tüm güvenlik önlemlerini alıyoruz" dediler. Zarar görür mü parçalar?

Montajsiz istersen o şekilde gönderirler bence müşteri ile ilgileniyorlar yinede bı sor almadan önce

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Montajsiz istersen o şekilde gönderirler bence müşteri ile ilgileniyorlar yinede bı sor almadan önce
sordum işte ekran kartını da monteli mi gönderiyorsunuz dedim evet dediler.Virüs de var dışarı çıkamıyorum ben de takmayı bilmediğim için monteli gönderilmesini istiyorum ama ekran kartı da monteli gelince zarar görebilir diye düşünüyorum.

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
sordum işte ekran kartını da monteli mi gönderiyorsunuz dedim evet dediler.Virüs de var dışarı çıkamıyorum ben de takmayı bilmediğim için monteli gönderilmesini istiyorum ama ekran kartı da monteli gelince zarar görebilir diye düşünüyorum.
kelepçeliyolar anakartı ekran kartına bence ayrı gönderilmesi daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam takarsınız ne var ekran kartı takmakta ayrı gönderilmesi kesinlikle daha iyi

frknclha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Culha
Bende ıncehesaptan 19 nisanda guncellestirerek hazır sistem siparişi verdim 10 günde montaja geçtiler şuan ise hala montajda kargolanmasini bekliyorum. Böyle saçmalık olmaz.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
İncehesaptan 19 gün önce aldığım ekran kartının hâlâ kargoya verilmediği şu günlerde sinerji bilgisayardan 1188tlye aldığım 3500x TRAY işlemcinin yanında sürpriz şekilde wraith prism gönderdiler elime 3 gün içinde ulaştı kargo ambalajı kusursuz paketlenmişti daha önceki aldığım sistemi de sinerji bilgisayardan almıştım ondan da çok memnunum İncehesaptan yaptığım ilk alışverişte 19 gün bekledim işte kalite farkı böyle bir şey 100 lira fazla veririm İncehesaptan alacağım ürünü sinerjiden alırım bundan sonra.
Hocam 400 TL'lik soğutucuyu bedavaya göndermişler nasıl oluyor ya :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,096
Üyeler
167,423
Son üye
pete02
Top Bottom