Neler Yeni

Öneri Sinerji Bilgisayar Ekran Kartı çizik geldi/boyası aşınmış

Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce elime ulaşan Sinerjiden satın almış olduğum ekran kartımda çizik boya aşınması olduğunu farkettim arka back plate de modeli ASUS TUF RTX 3060Tİ GDDR6X ürünü iade etmek istedim ancak sinerji kutusu açılan ürünü geri almıyor bende Tüketici Hakem Heyetine başvurdum sizce değişim veya iade yapılması olurmu bu durumda THH baya uzun sürüyormuş diye duydum ondan dolayı işi sinerji ile halletmeyi düşünüyorum ancak iade almıyorlar ne yapmalıyım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İade almıyorlarsa THH sonucunu beklemekten başka çare yok sanırım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Hocam tüketici hakem heyetindeki davalar minimum 5-6 ay sürüyor. Normalde ürünü kargocudan teslim alırken kargocudan beklemesini rica edip kutuda herhangi bir deformasyon vs varsa kargoyu teslim almadan kargocuya tutanak tutturup ürünü teslim almama hakkınız var. Bu durumda ürün değişimi veya para iadesi yapmak zorundadır muhattap şirket. Yine aldığınız ürünün kutu içeriğini açarken video kaydı eşliğinde teslim aldığınız andan itibaren kayıt altında tutarsanız kutu içeriğindeki üründe kusur varsa bile iade/değişim konusunda eliniz baya güçlenir. Eğer uzlaşmacı bir tavır takınıyorsa aldığınız firma ile sorunu çözmek doğru karar ancak direniyorlarsa, Tüketici hakem heyetine başvurmanız isabet olmuş. Umarım mağduriyetiniz giderilir

Son düzenleme:
Hiç bilemiyorum müşteri hizmetleriyle konuşun isterseniz bu konuyu.
Müşteri hizmetlerine bağlanmak milli piyango çıkmasından daha zor resmen hocam geçen 6 saat sonucunda zar zor şans eseri bağlandım ve iade alamayacaklarını söylediler

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Müşteri hizmetlerine bağlanmak milli piyango çıkmasından daha zor resmen hocam geçen 6 saat sonucunda zar zor şans eseri bağlandım ve iade alamayacaklarını söylediler
Anladım hocam, daha önce sinerji'den alışveriş yapmamıştım.

Hocam tüketici hakem heyetindeki davalar minimum 5-6 ay sürüyor. Normalde teknolojik ürünü kargocudan teslim alırken kargocudan beklemesini rica edip kutuda herhangi bir deformasyon vs varsa kargoyu teslim almadan kargocuya tutanak tutturup ürünü teslim almama hakkınız var. Bu durumda ürün değişimi veya para iadesi yapmak zorundadır muhattap şirket. Yine aldığınız ürünün kutu içeriğini açarken video kaydı eşliğinde teslim aldığınız andan itibaren kayıt altında tutarsanız kutu içeriğindeki üründe kusur varsa bile iade/değişim konusunda eliniz baya güçlenir. Eğer uzlaşmacı bir tavır takınıyorsa aldığınız firma ile sorunu çözmek doğru karar ancak direniyorlarsa, Tüketici hakem heyetine başvurmanız isabet olmuş. Umarım mağduriyetiniz giderilir
Valilikte THH işleriyle uğraşan bir tanıdığımız var onunla birlikte yaptık başvuruyu valiliktekiler siz haklısınız diyorlar ancak benim için sorun zaman sorunu maalesef çok uzun süreceği söyleniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım hocam, daha önce sinerji'den alışveriş yapmamıştım.
Aman hocam bulaşmamanızı tavsiye ederim zorunlu olmadıkça çok cimri ve sinir bozucu bir firma

Erda Yıldırım

80+ Gold
Değişim yap gelen kutuyu açma iade et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Valilikte THH işleriyle uğraşan bir tanıdığımız var onunla birlikte yaptık başvuruyu valiliktekiler siz haklısınız diyorlar ancak benim için sorun zaman sorunu maalesef çok uzun süreceği söyleniyor
Evet malesef ki öyle. Sinerjiye ulaşabilirseniz Tüketici Hakem heyetine başvurduğunuzu, bunun yanında ekstra olarak manevi tazminat davası açacağınızı felan söyleyin bence. Çünkü ciddi bir süre boyunca mağdur edilmiş olacaksınız. Belki ozaman geri adım atıp mağduriyetiniz giderilir

Evet malesef ki öyle. Sinerjiye ulaşabilirseniz Tüketici Hakem heyetine başvurduğunuzu, bunun yanında ekstra olarak manevi tazminat davası açacağınızı felan söyleyin bence. Çünkü ciddi bir süre boyunca mağdur edilmiş olacaksınız. Belki ozaman geri adım atıp mağduriyetiniz giderilir
Aslında 2 gün önce THH ye başvurmadan önce mail atmıştım iade değişim konusunda yardımcı olmamaları durumunda konuyu THH ye taşıyacağımı belirtmiştim bana verilen cevap Belirttiğimiz üzere kutusu açılan ürünlerde maalesef ürünün satılabilirliği bozulmaktadır, bu yüzden bir önceki mailde belirttiğimiz iade koşullarına tekrar göz atabilirsiniz, Tüketici Hakem Heyetine başvurmak istiyorsanız tabi ki yasal haklarınızı kullanarak başvuruda bulunabilirsiniz. Şeklinde bir cevap verdiler işi uzattıkça uzatma derdindeler sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Aslında 2 gün önce THH ye başvurmadan önce mail atmıştım iade değişim konusunda yardımcı olmamaları durumunda konuyu THH ye taşıyacağımı belirtmiştim bana verilen cevap Belirttiğimiz üzere kutusu açılan ürünlerde maalesef ürünün satılabilirliği bozulmaktadır, bu yüzden bir önceki mailde belirttiğimiz iade koşullarına tekrar göz atabilirsiniz, Tüketici Hakem Heyetine başvurmak istiyorsanız tabi ki yasal haklarınızı kullanarak başvuruda bulunabilirsiniz. Şeklinde bir cevap verdiler işi uzattıkça uzatma derdindeler sanırım
Hocam yerinizde olsam THH den sizin tarafınıza karar çıktıktan sonra bir de sinerji firmasına maddi manevi tazminat davası açardım. İşi yokuşa sürmek istiyorlarsa madem, iş yokuşa nasıl sürülürmüş görsünler. Dava sonucu lehinize sonuçlanırsa tazminat bile alabilirsiniz belki

Hocam yerinizde olsam THH den sizin tarafınıza karar çıktıktan sonra bir de sinerji firmasına maddi manevi tazminat davası açardım. İşi yokuşa sürmek istiyorlarsa madem, iş yokuşa nasıl sürülürmüş görsünler. Dava sonucu lehinize sonuçlanırsa tazminat bile alabilirsiniz belki
Ben şimdilik en iyisi yarın Sinerji ye ulaşmaya çalışayım olmadı tekrar mail atayım THH ye başvurduğuma dair hatta ilerleyen süreçte Tazminat davası açacağımı da söyleyeyim umarım geri adım atarlar yoksa bu iş baya uzayacak gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,482
Üyeler
164,507
Son üye
UmutZenk
Top Bottom