Neler Yeni

Sinerji Freya 11.500 TL ye Alınabilecek En iyi Sistem. R5 5600 v Radeon 6700

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Dostlarım direk linki bıraktım . Abdullah ile aynı gün paylaşılmıştı sistem , sistemi kaçıranlar ya da alamayanlar için fiyatı çok iyiydi.
11.500 TL ye R5 5600 ve Radeon 6700 barındıran çok uygun fiyatlı bir sistem çıkarmıştı Sinerji. Değerlendirdim , paylaştım . Aldım - aldırdım ve incelemesi ile karşınızdayım.
Elimden geldiğince en merak edilen kısımlarına da değindim .En çok merak edilen PSU konusuna da bir açıklık getirmiş olduk videoda. Umarım keyif aldığınız bir video olur.
Hatta yakın zamanda M9 ile karşılaştırmasını da çekeceğim ! Çünkü temel bileşenler direk karşılık olarak rakipler . Gerçekten 3.000 TL fiyat farkına değecek mi NVDİA sistem onu da görmüş olacağız.
Not: Olumlu- olumsuz tüm öneri ve görüşlerinize açığım...

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
sadetdin yaman

cemil1905

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cemil
Kardeşim incelemeni izledim çok beğendim fiyat olarak da gercekten çok iyi. Yılbaşı indirimlerinde i3 12100f rx6600 sistemi 11500e almıştım itopyadan. Bu sistem daha F/p ama özellikle işlemcisi çok ısınıyormus gibi geldi bana. Bazı oyunlarda 85 90 dereceleri görmüş. Kendi sistemimle karşılaştırirsam sıcaklık olarak 65 70 dereceleri gördüm en fazla. Oda rdr 2 cyberpunk gibi oyunlarda. Sıvı soğutucu şart kesinlikle

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
zaten çıkmış sistemleri ve bitmiş yorumlayip video çekmek ne kadar mantıklı
3 tane amacı var bu içerik serisinin .
1. Aldığım fiyata satıyorum çıkmış ve alamamış olanlara imkan sağlıyor
2. Aldığı sistemde kullanıcı ne ile karşılaşacağını öğreniyor ve gerekli testleri inceliyor
3. Gelecekte çıkacak benzer sistemler hakkında fikir sahibi oluyor .
Mantıksız mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

stok olsa alırdım bugün direkt xzd
Keşke yazan olmasa direk verirdim sana ama ilk 5 dakikada hep gidiyor bu serimdeki sistemler.

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
sadetdin yaman
3 tane amacı var bu içerik serisinin .
1. Aldığım fiyata satıyorum çıkmış ve alamamış olanlara imkan sağlıyor
2. Aldığı sistemde kullanıcı ne ile karşılaşacağını öğreniyor ve gerekli testleri inceliyor
3. Gelecekte çıkacak benzer sistemler hakkında fikir sahibi oluyor .
Mantıksız mı ?

Keşke yazan olmasa direk verirdim sana ama ilk 5 dakikada hep gidiyor bu serimdeki sistemler.
olabilir dün haqqus sistem aldık bunu alırdık :D

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Kardeşim incelemeni izledim çok beğendim fiyat olarak da gercekten çok iyi. Yılbaşı indirimlerinde i3 12100f rx6600 sistemi 11500e almıştım itopyadan. Bu sistem daha F/p ama özellikle işlemcisi çok ısınıyormus gibi geldi bana. Bazı oyunlarda 85 90 dereceleri görmüş. Kendi sistemimle karşılaştırirsam sıcaklık olarak 65 70 dereceleri gördüm en fazla. Oda rdr 2 cyberpunk gibi oyunlarda. Sıvı soğutucu şart kesinlikle
Evet sistem sıcak çalışıyor , son kısımdaki değerlendirme kısmında üstüne basa basa anlattım . Kasa hava almıyor ve öndeki fanlar kalitesiz. Kule tipi ya da sıvı soğutma şart sisteme. Beğenmene sevindim kardeşim. Keyifli seyirler !

olabilir dün haqqus sistem aldık bunu alırdık :D
Sistemin zaten güzel , amaç ekmek yemekse vermezdim zaten :) Serinin amacına uygun değil. Çevrene ise birdahakine kaçırma takip et .

Son düzenleme:

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
sadetdin yaman
Evet sistem sıcak çalışıyor , son kısımdaki değerlendirme kısmında üstüne basa basa anlattım . Kasa hava almıyor ve öndeki fanlar kalitesiz. Kule tipi ya da sıvı soğutma şart sisteme. Beğenmene sevindim kardeşim. Keyifli seyirler !

Sistemin zaten güzel , amaç ekmek yemekse vermezdim zaten :) Serinin amacına uygun değil. Çevrene ise birdahakine kaçırma takip et .
Kendime değil zaten kız arkadaşıma hediye almak için,haqqus aldık işte 5600 yapıp bakalım

Tomhardyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Sezai
Dostlarım direk linki bıraktım . Abdullah ile aynı gün paylaşılmıştı sistem , sistemi kaçıranlar ya da alamayanlar için fiyatı çok iyiydi.
11.500 TL ye R5 5600 ve Radeon 6700 barındıran çok uygun fiyatlı bir sistem çıkarmıştı Sinerji. Değerlendirdim , paylaştım . Aldım - aldırdım ve incelemesi ile karşınızdayım.
Elimden geldiğince en merak edilen kısımlarına da değindim .En çok merak edilen PSU konusuna da bir açıklık getirmiş olduk videoda. Umarım keyif aldığınız bir video olur.
Hatta yakın zamanda M9 ile karşılaştırmasını da çekeceğim ! Çünkü temel bileşenler direk karşılık olarak rakipler . Gerçekten 3.000 TL fiyat farkına değecek mi NVDİA sistem onu da görmüş olacağız.
Eline sağlık dostum

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç

Can...

80+ Platinum
link ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,032,799
Üyeler
163,726
Son üye
khanivore23
Top Bottom