Neler Yeni

Sinerji hazır sistem,(monitör,klavye,mouse dahil)

İlca.05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İlker
Maalesef bu ülkede yaşamak her geçen gün daha da zorlaşıyor
Bütçemi maksimum zorlayıp alabiliyorum,ilerleyen zamanlarda güçlendirme yapabilirim,saatlerce oyun oynayacak fırsatım yok zaten günde 2-3 saat oyun anca oynayabilirim,sistem özelliklerini bi nebze iyileştirdim, şu anlık elimden başka bir şey gelmiyor

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Merhabalar arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu CS GO, valorant, battelfield4 tarzı oyunlar oynayacağıma inandığım bir sistem buldum ancak sizinde görüşlerinizi almak istiyorum, linkten inceleme yaparak görüş ve öneri sunarsanız çok sevinirim,

İleriye dönük bir sistem olmaz upgrade yapmak isteseniz kasa ve psu'da kaliteli değil sizi üzebilir @Selman Karaa bir baksın.

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
Benim attığım link sistemin özelleştirimemis haliymis,ilk mesaja resim ekledim özelleştirilmiş halini bu haliyle kurtarır gibimidir
işlemciyi ryzen 5 yapmak monitörü 144hz yapmak ( çok mühim değil zaten 144 fps fazla almak lazım ama ileriye ödünk olsun diye )gibi olasılaklar varsa yapın bence tek seferde ileriye dönük olur ekran kartı fiyatları düşerse alır takarsınız bi 1650 ya da 1660 ya da istediğiniz bir şey

İlca.05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İlker
işlemciyi ryzen 5 yapmak monitörü 144hz yapmak ( çok mühim değil zaten 144 fps fazla almak lazım ama ileriye ödünk olsun diye )gibi olasılaklar varsa yapın bence tek seferde ileriye dönük olur ekran kartı fiyatları düşerse alır takarsınız bi 1650 ya da 1660 ya da istediğiniz bir şey
Maksimum 5400 TL bütçem var alabileceğim en mantıklı hazır sistem olarak bunu buldum fiyatlar uçmuş tutabilene aşk olsun

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
Maksimum 5400 TL bütçem var alabileceğim en mantıklı hazır sistem olarak bunu buldum fiyatlar uçmuş tutabilene aşk olsun
5400 e 5 ay önce arkadaşım 8gb rx570 sistem almıştı şimdi apu zor toplanıyor

Top Bottom