Fiyatlar nasılBir ürün alacağım iki site arasından hangisini seçmeliyim alacağım ürün Corsair K55 akakçede sinerji corsairin yetkili satıcısı olarak gösteriyor oradan almam daha mantıklı olur değil mi*
İki Sitede Beş Para Etmez Sattıkları Ürünün Arkasında Durmuyorlar Kapalı Kutu İade Bile Almıyorlar Hiç Bulaşma 100Tl Fazla Ver Başka Yerden Al..Bir ürün alacağım iki site arasından hangisini seçmeliyim alacağım ürün Corsair K55 akakçede sinerji corsairin yetkili satıcısı olarak gösteriyor oradan almam daha mantıklı olur değil mi*
1250 gencer, 1300 sinerji, 1475 hepsiburadaFiyatlar nasıl
1475tl hepsiburada da var amaİki Sitede Beş Para Etmez Sattıkları Ürünün Arkasında Durmuyorlar Kapalı Kutu İade Bile Almıyorlar Hiç Bulaşma 100Tl Fazla Ver Başka Yerden Al..
Hepsiburada Satıcı Kim Ve Ürün Ling Atarmısın1250 gencer, 1300 sinerji, 1475 hepsiburada
1475tl hepsiburada da var ama
Gençer den de alabilirsin ama satış sonrası ilgilenmiyorlar vs diye konular açıldı forumda ben olsam sinerjiden alır geçerdim1250 gencer, 1300 sinerji, 1475 hepsiburada
hepsiburadan nays ile alırsan 200tl geri ödeme yapar nays hesabına1250 gencer, 1300 sinerji, 1475 hepsiburada
Bu ay ki 200 lira geri ödemesini aldım yoksa alır geçerdimhepsiburadan nays ile alırsan 200tl geri ödeme yapar nays hesabına
Hocam 18 yaş altı nays açamıyor demi 2 defa denemiştim olmadı hala aynı mıBu ay ki 200 lira geri ödemesini aldım yoksa alır geçerdim
Tercih benim tercihim dostum. Bana mekanik kaliteli marka, multi medya tuşlu, kişisel makrolar yazabiliceğin ve profil değiştirebileceğin klavye öner onu alayımHepsiburada Satıcı Kim Ve Ürün Ling Atarmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu Ürüne Bu Para Verilmez Bu Arada