Neler Yeni

sinerjiden hazır sistem alacağım

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
mustafa
sinerjiden işletim sistemi seçmeden bir kasa almayı düşünüyorum sizce windows 11 kurulu gönderirlermi lisanssız

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Kadir Efe Ulusoy
tamamdır bu şekilde alacağım büyük ihtimalle okuma yazma değerlerine bakmamıstım bide satın alınca keyi nasıl etkinleştiririm diye bakarım o yeter bana herhalde
1716225633550.png

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Kadir Efe Ulusoy
anladım tamamdır ilk önce windows 11e günceleştireceğim sonrada ürün anahtarını değiştireceğim değilmi biraz fazla soru soruyorum özür dilerim
sıkıntı yok burası bir forum ürün anahtarını etkinleştireceksin ki bence win 10 isosu yükle bir flash belleğe(8gb)sonra format atarken orada sana ürün anahtarın var-yok diye soracak ordan var seçersen kodu gireceksin anakarta gömülecek kod ve birdaha silinmeyecek

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
mustafa
sıkıntı yok burası bir forum ürün anahtarını etkinleştireceksin ki bence win 10 isosu yükle bir flash belleğe(8gb)sonra format atarken orada sana ürün anahtarın var-yok diye soracak ordan var seçersen kodu gireceksin anakarta gömülecek kod ve birdaha silinmeyecek
win 11e güncelleştirirken soracak değilmi ürün anahtarını bende yazacağım olacak

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Kadir Efe Ulusoy
win 11e güncelleştirirken soracak değilmi ürün anahtarını bende yazacağım olacak
hayır sen pc geldiğinde format ekranına gireceksin flash bellek hazırlayıp sonra orda ürün anahtarı soracak orada ürün anahtarım yok diyip geçerek formatı tamamlayacaksın sonra pc açılınca windows update den deneme win 11 e geçip kodu gireceksin

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
mustafa
Forumda konu var (popülerde) win10 etkinleştirme diye, bence lisansa uğraşmaya değmez. 10 kurulu gelirse lisansla 11'e yükselt
lisanla 11e nasıl yükseltebilirimki
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır sen pc geldiğinde format ekranına gireceksin flash bellek hazırlayıp sonra orda ürün anahtarı soracak orada ürün anahtarım yok diyip geçerek formatı tamamlayacaksın sonra pc açılınca windows update den deneme win 11 e geçip kodu gireceksin
direk win11e güncelleyip win11 pro lisansını ürün anahtarını değiştir kısmına girersem ne olur acaba

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Kadir Efe Ulusoy

direk win11e güncelleyip win11 pro lisansını ürün anahtarını değiştir kısmına girersem ne olur acaba
öyle yapacaksın ztn

Owlore

80+

Demek istediğim win10 kurulu gelirse lisansla, 11'e yükseltirsin anlamındaydı

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Kadir Efe Ulusoy
win11e güncelle kısmı var benim şuanki bilgisayarımda o bilgisayardada olur sanırsam direk ürün anahtarına win11 pro lisansını yapıştırırsam direk lisansı almısmı oluyorum
arkadaşım win 11e güncelledikten sonra kod yapıştıracaksın sadece bu kadar

windows 11 lisansını win10dayken yapistirirsam nolur
çalışmaz

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
mustafa
arkadaşım win 11e güncelledikten sonra kod yapıştıracaksın sadece bu kadar