tamamdır bu şekilde alacağım büyük ihtimalle okuma yazma değerlerine bakmamıstım bide satın alınca keyi nasıl etkinleştiririm diye bakarım o yeter bana herhalde
sıkıntı yok burası bir forum ürün anahtarını etkinleştireceksin ki bence win 10 isosu yükle bir flash belleğe(8gb)sonra format atarken orada sana ürün anahtarın var-yok diye soracak ordan var seçersen kodu gireceksin anakarta gömülecek kod ve birdaha silinmeyecekanladım tamamdır ilk önce windows 11e günceleştireceğim sonrada ürün anahtarını değiştireceğim değilmi biraz fazla soru soruyorum özür dilerim
win 11e güncelleştirirken soracak değilmi ürün anahtarını bende yazacağım olacaksıkıntı yok burası bir forum ürün anahtarını etkinleştireceksin ki bence win 10 isosu yükle bir flash belleğe(8gb)sonra format atarken orada sana ürün anahtarın var-yok diye soracak ordan var seçersen kodu gireceksin anakarta gömülecek kod ve birdaha silinmeyecek
hayır sen pc geldiğinde format ekranına gireceksin flash bellek hazırlayıp sonra orda ürün anahtarı soracak orada ürün anahtarım yok diyip geçerek formatı tamamlayacaksın sonra pc açılınca windows update den deneme win 11 e geçip kodu gireceksinwin 11e güncelleştirirken soracak değilmi ürün anahtarını bende yazacağım olacak
Forumda konu var (popülerde) win10 etkinleştirme diye, bence lisansa uğraşmaya değmez. 10 kurulu gelirse lisansla 11'e yükseltpchocasının fp 7700xtli sistemi knkm lisansı nerden alabilirim bide
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...ual-oc-12gb-rx7700xt-oyun-bilgisayari-p-50871 bu sistem yani
lisanla 11e nasıl yükseltebilirimkiForumda konu var (popülerde) win10 etkinleştirme diye, bence lisansa uğraşmaya değmez. 10 kurulu gelirse lisansla 11'e yükselt
direk win11e güncelleyip win11 pro lisansını ürün anahtarını değiştir kısmına girersem ne olur acabahayır sen pc geldiğinde format ekranına gireceksin flash bellek hazırlayıp sonra orda ürün anahtarı soracak orada ürün anahtarım yok diyip geçerek formatı tamamlayacaksın sonra pc açılınca windows update den deneme win 11 e geçip kodu gireceksin
öyle yapacaksın ztnlisanla 11e nasıl yükseltebilirimki
direk win11e güncelleyip win11 pro lisansını ürün anahtarını değiştir kısmına girersem ne olur acaba
win11e güncelle kısmı var benim şuanki bilgisayarımda o bilgisayardada olur sanırsam direk ürün anahtarına win11 pro lisansını yapıştırırsam direk lisansı almısmı oluyorumöyle yapacaksın ztn
Demek istediğim win10 kurulu gelirse lisansla, 11'e yükseltirsin anlamındaydılisanla 11e nasıl yükseltebilirimki
direk win11e güncelleyip win11 pro lisansını ürün anahtarını değiştir kısmına girersem ne olur acaba
arkadaşım win 11e güncelledikten sonra kod yapıştıracaksın sadece bu kadarwin11e güncelle kısmı var benim şuanki bilgisayarımda o bilgisayardada olur sanırsam direk ürün anahtarına win11 pro lisansını yapıştırırsam direk lisansı almısmı oluyorum
çalışmazwindows 11 lisansını win10dayken yapistirirsam nolur
tmam anladım abi kızmayın win11e güncelleyip lisans kodunu yapistircamarkadaşım win 11e güncelledikten sonra kod yapıştıracaksın sadece bu kadar
çalışmaz
windows 11 home veya pro olarak güncelleyebiliyorum değilmiarkadaşım win 11e güncelledikten sonra kod yapıştıracaksın sadece bu kadar
çalışmaz