Sinerjiden Palit RTX 5070 Ti Gamingpro alınır mı ?

Jay00

80+
Reaksiyon skoru
30
Sinerji ile ilgili malum olayı biliyorum ama alışveriş yapıp memnun olan da çok fazla insan var. Sizce bu kart alınır mı ? Başka biryerde bu fiyata bulamıyorum çünkü.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
PNY kartını da düşündüm ama soğutma ve performans olarak palit gamingpro daha önde gibi geldi bana, eğer çok bir fark yoksa PNY yi de düşünebilirim
Fark olduğunu hiç sanmıyorum. Aynı ayarda kartlar. 5000 serisi aşırı ısınan kartlar değil. Cuma'yı da bekleyebilirsin. İncehesap indirimlerine de bakabilirsin.

Sinerji ile ilgili malum olayı biliyorum ama alışveriş yapıp memnun olan da çok fazla insan var. Sizce bu kart alınır mı ? Başka biryerde bu fiyata bulamıyorum çünkü.

gaming pro-s harici alınır palitin modelleri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OC falan yapmayacaksan her gaming gecesi 39k olan modellerden birini de alabilirsin. 66-67 yerine 70 çalışsa bozulmaz ömrü gitmez

gaming pro-s harici alınır palitin modelleri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OC falan yapmayacaksan her gaming gecesi 39k olan modellerden birini de alabilirsin. 66-67 yerine 70 çalışsa bozulmaz ömrü gitmez
PNY yi de önerir misiniz ? 39K ya düşüyor sanırım, fanlarında herhangi bir ses sorunu vs oluyor mu bilginiz var mı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
PNY yi de önerir misiniz ? 39K ya düşüyor sanırım, fanlarında herhangi bir ses sorunu vs oluyor mu bilginiz var mı
alınır
bazen pny bazen gainward düşüyor 2si de alınır

Fark olduğunu hiç sanmıyorum. Aynı ayarda kartlar. 5000 serisi aşırı ısınan kartlar değil. Cuma'yı da bekleyebilirsin. İncehesap indirimlerine de bakabilirsin.
Palit Gamingpro'ya ekstra 4-5k fiyat farkı vermeye değmez o zaman, tek fark 4-5 derece ısı farkı sanırım PNY ile arasındaki ?

alınır.benimde sinerjiden ekran kartı

Bro sen dünde aynı konuyu açtın. En ucuz hangisiyse onu al geç. Abartılacak bir şey yok aralarında. En kötüsü bile olsa ufak bi undervolt yapar geçersin. Ne ısınır ne ses çıkarır. En fazla 3-5 fps oynar. Boşuna yoruyorsun kendini 2 gündür. Palitin gaming pro s modeli bile alınır. Çok takıyosunuz kafaya.

Bro sen dünde aynı konuyu açtın. En ucuz hangisiyse onu al geç. Abartılacak bir şey yok aralarında. En kötüsü bile olsa ufak bi undervolt yapar geçersin. Ne ısınır ne ses çıkarır. En fazla 3-5 fps oynar. Boşuna yoruyorsun kendini 2 gündür. Palitin gaming pro s modeli bile alınır. Çok takıyosunuz kafaya.
Sinerjinin ekran kartı haberini yeni duydum o yüzden bu konuyu açtım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,211
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri