Sinerji'ye alternatif olarak nereyi kullanabilirim?

Reaksiyon skoru
0

Bu hazır sistemi (ya da benzerini) RAM'ini 2x16 yaparak satın alacağım fakat daha güvenilir bir firmadan almak istiyorum. Satış sonrası müşteri hizmetlerinin rezil olduğu ve hatalı ürün gelmesi durumunda elinde kaldığını söylüyor herkes, risk almak istemiyorum. Önerebileceğiniz başka bir site var mı?

Bu hazır sistemi (ya da benzerini) RAM'ini 2x16 yaparak satın alacağım fakat daha güvenilir bir firmadan almak istiyorum. Satış sonrası müşteri hizmetlerinin rezil olduğu ve hatalı ürün gelmesi durumunda elinde kaldığını söylüyor herkes, risk almak istemiyorum. Önerebileceğiniz başka bir site var mı?
Gamegaraj’ın müşteri hizmetleri iyidir ama Sinerji’nin topun ağzında olmasını anlayamıyorum aslında adamların sunduğu teklif leş gibi değildi sadece adil sayılmazdı sonuçta çözdüler thh ile de çözülebilirdi sosyal medyadan dolayı hızlı çözdüler. Hepimiz garantide başına iş gelip sorumluluk almayan firmaları biliyoruz veya direkt alakasız ürünü garanti dışı bırakanları da biliyoruz
Örneğin bu videodaki firma sesiniz çıkacaksa ilk buna çıksın

sitenin müşteri hizmetleriinden bağımsız olarak o sistem alınmaz zaten
güncelleştirme gerekli ama çok fahiş fiyata çıkıyor güncelleyince

Gamegaraj’ın müşteri hizmetleri iyidir ama Sinerji’nin topun ağzında olmasını anlayamıyorum aslında adamların sunduğu teklif leş gibi değildi sadece adil sayılmazdı sonuçta çözdüler thh ile de çözülebilirdi sosyal medyadan dolayı hızlı çözdüler. Hepimiz garantide başına iş gelip sorumluluk almayan firmaları biliyoruz veya direkt alakasız ürünü garanti dışı bırakanları da biliyoruz
Bahsettiğiniz teklifin ne olduğu hakkında bilgim yok. Sadece internette gezinip genel olarak fikir toplamıştım, para da kolay kazanılmadığından çöpe gitme ihtimalini en aza indirmek için elimden geldiğince sağlam yerlerden satın almak istiyorum.

hiç bir firma sorunsuz değil ama
o ekran kartı muhabbetinde ahlaksız olmak için ne kadar çabalarım diye uğraşmışlar
sadece müşteri kanadında sert kayaya çarptlar

sitenin müşteri hizmetleriinden bağımsız olarak o sistem alınmaz zaten
güncelleştirme gerekli ama çok fahiş fiyata çıkıyor güncelleyince
Ne önerirsininiz? Donanım Arşivi'nin bir ay kadar önce yayınladığı F/P sistem videosundaki bu sistemi almayı da düşünmüştüm site daha güvenilir göründüğü için fakat videoda 38 bin TL olarak bahsedilen sistem sitede 41 bin TL olunca hâlâ fiyatına değiyor mu emin olamadım.

Ne önerirsininiz? Donanım Arşivi'nin bir ay kadar önce yayınladığı F/P sistem videosundaki bu sistemi almayı da düşünmüştüm site daha güvenilir göründüğü için fakat videoda 38 bin TL olarak bahsedilen sistem sitede 41 bin TL olunca hâlâ fiyatına değiyor mu emin olamadım.
fiyatı malesef yükseldi ve sistemin biraz özelleşmesi lazım 42 42.5k yı buluyor

varsa bütçeniz alınabilir
değer mi değmezmi mevzusuna gelirsek
inanın artık bazı ürün grupları nalet olsun 1 2 fazla olsun ne yapalım beklemekten usandım düşer dedikçe yükseldi dedirtiyor

Game Garaj dan memnunum , satış sonrası destek konusunda ilgililer.

Hocam kasanın önerildiği videolardan beri 3 bin TL civarında artmış fiyatı, hala öneriyor musunuz? Onun dışında alırken herhangi bir özelleştirme yapmak gerekli mi?
Özelleştirme yapmamıza rağmen hala diğerlerine göre 1000-2000 tl daha avantajlı hocam. Alınır bence. 9060 XT versiyonunu da hazırladım sizin için hangisini beğenirseniz onu alabilirsiniz. 5060 ti sistemin kötü tarafı kasayı değiştiremiyoruz onun harici güzel sistem. 9060 XT de daha güzel bir kasa ve psu var.

5060 ti : https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/perfedge-5a/

1751925920678.webp

9060 XT : https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavisye-sistemler/boost-7a-rx9000/

1751925961386.webp

Özelleştirme yapmamıza rağmen hala diğerlerine göre 1000-2000 tl daha avantajlı hocam. Alınır bence. 9060 XT versiyonunu da hazırladım sizin için hangisini beğenirseniz onu alabilirsiniz. 5060 ti sistemin kötü tarafı kasayı değiştiremiyoruz onun harici güzel sistem. 9060 XT de daha güzel bir kasa ve psu var.

5060 ti : https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/perfedge-5a/

Alıntıyı görüntüle

9060 XT : https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavisye-sistemler/boost-7a-rx9000/

Alıntıyı görüntüle
Emeğinize sağlık hocam, attığınız özelleştirmelerle beraber bu ikisinden birini alacağım ama ne yalan söyleyeyim çok bilgim olan bir konu olmadığından ekran kartları arasında seçim yapamıyorum. RTX5060 Ti sistemin kasasının dış görünüşü oldukça iyi bana göre, dış görünüş haricinde sıkıntısı yoksa almalı mıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,268
Üyeler
192,666
Son üye
weix
Geri