Single RAM Takılma, Fps drop yapar mı?

Bende de aynı hocam, Witcher 3'de takılma oluyor, Fakat Valorant'ta olmuyor veya ben hissetmiyorum
Dual RAM ile deneme fırsatınız olsa keşke, daha kesin konuşulabilir o zaman.

Dual RAM ile deneme fırsatınız olsa keşke, daha kesin konuşulabilir o zaman.
Dual ram almayı düşünüyorum fakat. Elimde ki ram'i satmam gerekiyor. Şuan sadece Vatan'da satılıyor fiyatı 599 TL

Ama tek slot 16 gb ram'i kim alır ki ?

Bende de aynı hocam, Witcher 3'de takılma oluyor, Fakat Valorant'ta olmuyor veya ben hissetmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ball3d diye bir oyun var belki bilirsin steam'de 2 lira o oyunda bile oluyor. 144 fps'e sabitliyorum 142'ye düşüyor takılıyor 140'a düşüyor takılıyor
Valorant csgo gibi oyunlar rame değilde işlemciye daha çok yüklendiği için ramler çok sıkıntı yapmaz.

Dual ram almayı düşünüyorum fakat. Elimde ki ram'i satmam gerekiyor. Şuan sadece Vatan'da satılıyor fiyatı 599 TL

Elinde aynısından olup da dual RAM yapmak isteyen biri alabilir. Bazıları tek 2. el RAM alabiliyor ama piyasadan ucuza almak isterler.

Elinde aynısından olup da dual RAM yapmak isteyen biri alabilir. Bazıları tek 2. el RAM alabiliyor ama piyasadan ucuza almak isterler.
550 Veya 500 TL'ye koysam alınır mı sizce ?

İki ramin de aynı kapasitede olmasına gerek yok dual channel yapmak için. 4GB veya 8GB alıp ekleyebilirsiniz. Daha düşük mhz vermemesi yeterli.

550 Veya 500 TL'ye koysam alınır mı sizce ?
Karşınıza çıkacak müşteriye ve sizin sabrınıza bağlı değişebilir kaça satılacağı. Kesin bir fiyat söylemek 2. el için mümkün değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,636
Üyeler
186,646
Son üye
NESSİ
Geri