Yumurtalı Tavuk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,091
Arkadaşlar Okuldan Eve geldim Normal Yürüyordum Bizim Buraya Kar Yağdı Yollar Buz benim yol ise yukarı taraf olduğunu için Yolu yürümek fazla zordu bende farklı bir yoldan gittim o sırada bizim sınıftaki arkadaşı gördüm Kendisi kız o arada neyse selam vermek için yakınlaştım yanına selam verdim bana bakışlarını görmeniz lazım resmen hayır sadece selam verdim neyse trip atıyor yok öyle yok söyle YANLIŞ ANLADI vermez olsaydım keşke hayır özel bir bağımda yok Ara sıra Sohbet ederim Ara sıra İnstagramdan soru sorarım ödevler ve okulda ilgini zaten 1 aydan beri tanıyorum hemen hemen neyse durumu anlattım biraz geçti ama tam değil güzel bir şekilde konuştum sonra tamam diyip geçtim hayır siz yanlış anladığınız mı Selam verdim sadece ya SELAMDANDA artık bu şeyler çıkmaz yani bildiğin selam verdim sonra yalnız kalmak istediğini söyledi bende gittim işte selam yani o ne çıkabilir.
peki siz onun yerinde olsaydınız ne anlardın selam vermekten Cidden merak ediyorum Olay şimdi yaşandı.
peki siz onun yerinde olsaydınız ne anlardın selam vermekten Cidden merak ediyorum Olay şimdi yaşandı.