9 um ve fiziğim çok güzel 100 öğreten hocaya bağlı benim hocam dersi sevdirdi89'la geçtim.
Tek korkum fizikti. Fizik dersinde hayvan gibi kötü olduğum gibi uzaktan eğitime geçince ciddi ciddi Fizik'ten kalma korkusu yaşamıştım. İlk sınavım 40 gelmişti ikincisinden 75 alarak toparladım (10. sınıf)
Benim hoca da kötü değil ben nie yapamıom la9 sınıfım 92,4665 geçiyorum anadolu lisesi okulumda 2.yim
Mesaj otomatik birleştirildi:
9 um ve fiziğim çok güzel 100 öğreten hocaya bağlı benim hocam dersi sevdirdi Alıntıyı görüntüle
3,3 ile mezun oluyorum.Bu forumda Üniversiteli yok mu ya. Varsa eğer Agalar siz kaçla geçiyorsunuz?
Not sistemi farklı herhalde bizimkiyle. 3.3 kaça denk geliyor 100 üzerinden?3,3 ile mezun oluyorum.
sende biten bir şey ben severek yapıyorum sayısal bölümünü seçicemBenim hoca da kötü değil ben nie yapamıom la
Evet farklı, 82-83 gibi bir şey yapıyor.Not sistemi farklı herhalde bizimkiyle. 3.3 kaça denk geliyor 100 üzerinden?
88 ile geçiyorum. 10. Sınıf10.sınıfa gidiyorum sınıfı sorumlu geçiyorum siz geçtiniz mi kaldınız mı anlatın bakalım
Hangi bölümde okuyorsun? Benimde aynı ortalamam neredeyse senle.Evet farklı, 82-83 gibi bir şey yapıyor.
Eskişehir Teknik Üniversitesi havacılık yönetimi.Hangi bölümde okuyorsun? Benimde aynı ortalamam neredeyse senle.