Bende Patronuma Soracağım Bu Sene İşde iyi performans gösterip sınıfı geçtimmi diye. Şaka bir yana tüm öğrenci dostlara başarılar diliyorum lgsye ve üniversite sınavına gircek olanlara Allah gönlünüze göre versin iyi forumlar..10.sınıfa gidiyorum sınıfı sorumlu geçiyorum siz geçtiniz mi kaldınız mı anlatın bakalım
Başarılarınızın devam etmesini dilerim.90 ile geçiyorum. (10. sınıf)
Başarılarının devam etmesini dilerim MaşAllah88 ile geçtim. Kaldığım dersim yok. (10. Sınıf Fen Lisesi)
Başarılarının daimi devam etmesini dilerim87 ortalama ile geçiyorum 10. Sınıf
MaşAllah hep böyle devam et94 ile geçtim (9.sınıfım)
MaşAllah hep böyle güzel notlar alman dileğiyle.95 ile geçiyorum. (10. sınıf)
umarım senin de iyi ort. olurMaşAllah hep böyle devam et
Biz çalışıyoruz dostum ya bakalım Patron bize ortalama verecekmiumarım senin de iyi ort. olur
Eyvallah sağol.Bende Patronuma Soracağım Bu Sene İşde iyi performans gösterip sınıfı geçtimmi diye. Şaka bir yana tüm öğrenci dostlara başarılar diliyorum lgsye ve üniversite sınavına gircek olanlara Allah gönlünüze göre versin iyi forumlar..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başarılarınızın devam etmesini dilerim.
Başarılarının devam etmesini dilerim MaşAllah
Başarılarının daimi devam etmesini dilerim
MaşAllah hep böyle devam et
MaşAllah hep böyle güzel notlar alman dileğiyle.
Olsun olsun can sağlığı öyle yada böyle çoğu kişi güzel notlarla geçmiş ülkenin gençlerini böyle görmek mutlu ettiEyvallah sağol.
Aslında geçen sene 93'ü zor görmüştüm bu sene hocalar biraz boostladı performans notlarımızı.
3,5Bu forumda Üniversiteli yok mu ya. Varsa eğer Agalar siz kaçla geçiyorsunuz?
9.sınıfmısın knk bende 81 ile geçiyorum82 ile geçtim.
Hmm orada 5 üzerinden demek. Bizim Hacettepe de 100 üzerinden oluyor genelde.Eskişehir Teknik Üniversitesi havacılık yönetimi.
Aslında bu yüksek ortalama olayı tarih oldu sayılır. Herkes yüksek getiriyor maç TYT AYT'de dönüyor.Olsun olsun can sağlığı öyle yada böyle çoğu kişi güzel notlarla geçmiş ülkenin gençlerini böyle görmek mutlu etti