Sınıfı Geçiyormuyum 10. sınıf

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
1749893372883.webp

1749893381898.webp

arkadaşlar fizikten geçiyormuyum yoksa hoca tam sınırdamı birakmış bayadır kafa yoruyorum anlamadım ingilizceden 3 puanla kalıyorum hocadan not isticem bide gorselden kalırım kalırsam 3 .dersten kalma hakkım var biliyorum ama net olmak için konu açtım

50.1 ile geçiyorsun.
yok reis 3 dersten kalınca kalıyoruz otomotik yeni sistem oyle 1 tane hocadan geçirmesi için yalvarmam lazım ingilizceci sınıf hocamız onla konuşucam inşallah geçirir ya sorumluluk almak istemiyorum gecen seneden de 2 tane sorumluluğum var gorsel ve trafik

yok reis 3 dersten kalınca kalıyoruz otomotik yeni sistem oyle 1 tane hocadan geçirmesi için yalvarmam lazım ingilizceci sınıf hocamız onla konuşucam inşallah geçirir ya sorumluluk almak istemiyorum gecen seneden de 2 tane sorumluluğum var gorsel ve trafik
3 dersten kalınca kalmıyosun 4 taneden kalınca kalıyosun onun dısında 2 sorumluluk gorsel ve trafık sen naptın hocam nasıl onlardan kalmayı basardın

3 dersten kalınca kalmıyosun 4 taneden kalınca kalıyosun onun dısında 2 sorumluluk gorsel ve trafık sen naptın hocam nasıl onlardan kalmayı basardın
valla reis hiç derslerine gitmedim bıraktılar telefısınede gitmiyorum gitsem cevaplarını veriyolar ama okul 3 de bitiyo sorumluluğu 6 ya koyuyorlar gorsel sıfır bende trafikten geçerim ama onu sıkıntı etmiyorum 4 dersten kalıyorum bide biyolojide dahil ona

Görselde çöp adam cizsen geçiriyorlar zaten kimse müthiş cizmiyor ki istisnalar hariç elinden geleni yapsan geçersin zaten

hocam kalmıyorsun ama fizikten iki alma taktiği gelirmi isim yazsan 5 vermiyorlarmı

Geri