Neler Yeni

Sınıfımdaki kız benden hoşlanıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir
9. sınıfım. Sınıfta bir kız var. O kızdan hoşlanıyorum. Kız geliyor kafasını koluma yaslıyor, telefonuma bakıyor (çaktırmadan değil, apaçık bakiyor), sonra benim sıramın yanından geçerken, benim kapüşonumu örtüyor, sonra geri açıyorum, o geri kapatıyor. Daha daha sonra sınıfta omegle girecegimde yine yanıma geliyor, kafasını koluma yaslıyor, o da benimle omegle giriyor.

Bir de dün 3 kişi doğruluk mu cesaret mi oynarken onun arkadaşlarından birisi anladı galiba mevzuyu. Sadece güzel olduğundan bahsetmiştim halbuki. O kız yoktu oyunda ama kulağına gitmiş olabilir diye gerilmedim değil.
Kız hakkımda ne düşünüyordur ya da benden hoşlanıyor mudur? Ne düşünüyorsunuz konu hakkında? 2 tane yakın arkadaşım biliyor kızdan hoşlandığımı.

Son düzenleme:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,909
İsim
Mert Can Ergün
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

donsuz kral

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
hoslaniyo

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,672
İsim
Mert Metshi
Sorun şu ki inanılmaz utangacım. Nasıl olcak bu?
Sevdiğini çok azcık belli et kız kendi kendine hmm acaba emirhan benden mi hoşlanıyor desin ama tam belli etme sonra davranışlarını gözlemle biraz soğursa sevmiyordur arkadaş olarak görüyordur ama normal davranmaya devam ediyorsa hoşlanıyordur.

Eğer ilk dediğim olursa başka birisinden hoşlanıyormuş gibi yaparsın sorun çözülür

Eğer ikinci dediğim olursa gidip konuş utanacak bir şey kalmaz birbirinizi sevmiş olursunuz

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sadece sana mı özel yoksa diğerlerine de yapıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir
Sevdiğini çok azcık belli et kız kendi kendine hmm acaba emirhan benden mi hoşlanıyor desin ama tam belli etme sonra davranışlarını gözlemle biraz soğursa sevmiyordur arkadaş olarak görüyordur ama normal davranmaya devam ediyorsa hoşlanıyordur.

Eğer ilk dediğim olursa başka birisinden hoşlanıyormuş gibi yaparsın sorun çözülür

Eğer ikinci dediğim olursa gidip konuş utanacak bir şey kalmaz birbirinizi sevmiş olursunuz
Peki D mi C mi oynarken ağız yoklasam olur mu?

Top Bottom