Emirhanişteyaw
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21
- İsim
- Emir
9. sınıfım. Sınıfta bir kız var. O kızdan hoşlanıyorum. Kız geliyor kafasını koluma yaslıyor, telefonuma bakıyor (çaktırmadan değil, apaçık bakiyor), sonra benim sıramın yanından geçerken, benim kapüşonumu örtüyor, sonra geri açıyorum, o geri kapatıyor. Daha daha sonra sınıfta omegle girecegimde yine yanıma geliyor, kafasını koluma yaslıyor, o da benimle omegle giriyor.
Bir de dün 3 kişi doğruluk mu cesaret mi oynarken onun arkadaşlarından birisi anladı galiba mevzuyu. Sadece güzel olduğundan bahsetmiştim halbuki. O kız yoktu oyunda ama kulağına gitmiş olabilir diye gerilmedim değil.
Kız hakkımda ne düşünüyordur ya da benden hoşlanıyor mudur? Ne düşünüyorsunuz konu hakkında? 2 tane yakın arkadaşım biliyor kızdan hoşlandığımı.
Bir de dün 3 kişi doğruluk mu cesaret mi oynarken onun arkadaşlarından birisi anladı galiba mevzuyu. Sadece güzel olduğundan bahsetmiştim halbuki. O kız yoktu oyunda ama kulağına gitmiş olabilir diye gerilmedim değil.
Kız hakkımda ne düşünüyordur ya da benden hoşlanıyor mudur? Ne düşünüyorsunuz konu hakkında? 2 tane yakın arkadaşım biliyor kızdan hoşlandığımı.
Son düzenleme: