Bu konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi ne hallere düştüm. Efendim öncelikle iyi günler 11. sınıfa gidiyorum bu zamana kadar sevgilim olmadı pek beceremedim ben. Daha önce hiç görmediğim başka sınıftan bir kızı proje için ödev hazırlarken beraber okulda yapıyorduk 1-2 dersliğine orada ufak bir muhabbetimiz oldu. Daha sonraki gün de okuldan çıkarken koridorda yan yana geldik. Sohbet ediyorduk o sıra benim telefonumda bildirimler vardı (hepsi uygulama bildirimleri) ima da bulundu vay bir sürü mesaj geliyor diye, bende anlasın diye sevgilimin olmadığını belli ettim. Sonra dedi ki bir daha proje olursa çağır, bende esprisine çağırmam dedim maskesini indirip tükürmüş gibi yaptı güldük falan. Sonra ki gün koridorda arkadaşlarıyla duruyordu bende yanlarından geçtim bana seslenip güldü bende gülüp devam ettim. Sonra ben sınıfta kapının önünde dururken sınıfın önünden geçti, geçerken sadece gözümün içine baktı 1-2 saniye boyunca sonra devam ettiler. Ben ara ara görmeye çalışıyorum bazen bakıyor gibi bazen de bakmıyor gibi. Başka sınıfta bir de nasıl muhabbet kuracağım? acaba benden hoşlanıyor mu? instagramını aramaya çalıştım bulamadım. başkalarına da söylemek istemiyorum. Ne yapmalıyım ?