Neler Yeni

Acaba Kız Benden Hoşlanıyor Mu ?

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
ben 4 senedir açılamadım hala arkadaşız ama o bunu bilmiyor tabi ki eğer konuşmak istiyorsan espiriler falan yap onu hafifte olsa güldür tenefüste mesela konuşmaya çalış sonra samimi olursunuz zaten. eğer telefon getiriyosan okula o konuşmada instagramını felan al sonra açılırsın zaten ben yapamadım sen yap özgüven iyidir bazen.

Ariseks

80+ Gold
Bu konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi ne hallere düştüm. Efendim öncelikle iyi günler 11. sınıfa gidiyorum bu zamana kadar sevgilim olmadı pek beceremedim ben. Daha önce hiç görmediğim başka sınıftan bir kızı proje için ödev hazırlarken beraber okulda yapıyorduk 1-2 dersliğine orada ufak bir muhabbetimiz oldu. Daha sonraki gün de okuldan çıkarken koridorda yan yana geldik. Sohbet ediyorduk o sıra benim telefonumda bildirimler vardı (hepsi uygulama bildirimleri) ima da bulundu vay bir sürü mesaj geliyor diye, bende anlasın diye sevgilimin olmadığını belli ettim. Sonra dedi ki bir daha proje olursa çağır, bende esprisine çağırmam dedim maskesini indirip tükürmüş gibi yaptı güldük falan. Sonra ki gün koridorda arkadaşlarıyla duruyordu bende yanlarından geçtim bana seslenip güldü bende gülüp devam ettim. Sonra ben sınıfta kapının önünde dururken sınıfın önünden geçti, geçerken sadece gözümün içine baktı 1-2 saniye boyunca sonra devam ettiler. Ben ara ara görmeye çalışıyorum bazen bakıyor gibi bazen de bakmıyor gibi. Başka sınıfta bir de nasıl muhabbet kuracağım? acaba benden hoşlanıyor mu? instagramını aramaya çalıştım bulamadım. başkalarına da söylemek istemiyorum. Ne yapmalıyım ?
Seviyor olabilir,arkadaş olmak istiyor olabilir biraz daha bekle bence hemen anlayamazsın

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Hayır. baska soru?
yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 4 senedir açılamadım hala arkadaşız ama o bunu bilmiyor tabi ki eğer konuşmak istiyorsan espiriler falan yap onu hafifte olsa güldür tenefüste mesela konuşmaya çalış sonra samimi olursunuz zaten. eğer telefon getiriyosan okula o konuşmada instagramını felan al sonra açılırsın zaten ben yapamadım sen yap özgüven iyidir bazen.
ah be abi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seviyor olabilir,arkadaş olmak istiyor olabilir biraz daha bekle bence hemen anlayamazsın
teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,978
Üyeler
165,098
Son üye
Archeuscaine
Top Bottom