Neler Yeni

Sınıfımdaki kız benden hoşlanıyor mu?

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Dayı, şimdi bunun türleri var, bu iş büyük bir kumar.
Kız dalgasına yapıp seni küçük düşürmek istiyor da olabilir sevgisini belli etmek için de yapıyor olabilir. Sende aynı yada benzer hareketleri ona yap. Keşke covid olmasa maskeden dolayı hangi tür olduğunu anlayamıyorsun.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
9. sınıfım. Sınıfta bir kız var. O kızdan hoşlanıyorum. Kız geliyor kafasını koluma yaslıyor, telefonuma bakıyor (çaktırmadan değil, apaçık bakiyor), sonra benim sıramın yanından geçerken, benim kapüşonumu örtüyor, sonra geri açıyorum, o geri kapatıyor. Daha daha sonra sınıfta omegle girecegimde yine yanıma geliyor, kafasını koluma yaslıyor, o da benimle omegle giriyor.

Bir de dün 3 kişi doğruluk mu cesaret mi oynarken onun arkadaşlarından birisi anladı galiba mevzuyu. Sadece güzel olduğundan bahsetmiştim halbuki. O kız yoktu oyunda ama kulağına gitmiş olabilir diye gerilmedim değil.
Kız hakkımda ne düşünüyordur ya da benden hoşlanıyor mudur? Ne düşünüyorsunuz konu hakkında? 2 tane yakın arkadaşım biliyor kızdan hoşlandığımı.
Bence hoşlanıyor bir arkadaş bu kadar yakın olmaz aga konuş bir çay eşliğinde.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
O değil de sen neden sınıfta omegleye giriyorsun? :D

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
seviyorsan ben seni seviyom de en fazla hiçbirşey olmaz.

Atyxah

80+ Silver
Taktik şu

Kızın arkadaşlarıyla kanka ol mesela kendimden örnek vereyim sevdiğim kızın birkaç tanesi hariç tüm yakın arkadaşlarıyla arkadaşım konuşuyor şakalaşıyor sohbet ediyoruz ve zaten hem onun en yakın arkadaşı hem de benim en yakın arkadaşım oluyor kendisi ona karşı beni öve öve felan bahsetti ağzını yokladı bi şekilde beni sevdirtti ben de onu seviyordum zaten şuan sevgiliyiz yani kaleyi içeriden fethetmen lazım ama zaten kız seni seviyorsa hiç uğraşma git açıl

Top Bottom