Neler Yeni

sınıfta 2 kişi + çıktı

Yasinx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
yasin
sınıftan 2 kişi pozitif çıktı bizim normalde cuma günü karantinada olmamız gerkekirken bize söylemediler bugün 9:30'da söylediler

ve hes'te temaslı v.s yazmıyor şimdi ben nasıl karantinaya giriyorum bizi aramadılar bile

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hayat Eve sığar uygulamasında zorunlu izolasyon yazması gerekiyor. Yakında gelir merak etme.

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Bu gibi durumlarda öncelikle ailenle arana ciddi bir mesafe koymalı kendini ilk olarak onlardan izole etmelisin durumu onlara aktardıktan sonra tabiiki, ve bilgilendirilmemen yanlış olsada kimseyi riske atmamak için sağlık bakanlığının bu işler için bir numarası vardı onu arayıp sorabilirsin, belli bir süre izole olman gerekir diye düşünüyorum lakin artık belirtin vs olmadığı zaman öyle bir uzun süre beklettiklerini veyahut ilaç yolladıklarını hatırlamıyorum.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,432
İsim
Selman
Sınıf kapandığında okula gitmiyorsun. Bu kadar basit.
Bizde de bir sınıfta 2 pozitif olmasına rağmen kapatmamışlardı. Pozitifin ilki pozitif olalı 1-2 hafta oldu diye kapatmamışlardı sanırım.

Yasinx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu gibi durumlarda öncelikle ailenle arana ciddi bir mesafe koymalı kendini ilk olarak onlardan izole etmelisin durumu onlara aktardıktan sonra tabiiki, ve bilgilendirilmemen yanlış olsada kimseyi riske atmamak için sağlık bakanlığının bu işler için bir numarası vardı onu arayıp sorabilirsin, belli bir süre izole olman gerekir diye düşünüyorum lakin artık belirtin vs olmadığı zaman öyle bir uzun süre beklettiklerini veyahut ilaç yolladıklarını hatırlamıyorum.
teşekkürler o numara nedir biliyorsan söyler misin ?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Belirti yoksa 5 Gün İzolasyon bitiyor Aşı Olmasanda 10 Gün oldu diye biliyorum izolasyon

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hasan Köseoğlu
Belirti yoksa 5 Gün İzolasyon bitiyor Aşı Olmasanda 10 Gün oldu diye biliyorum izolasyon
Eğer test yaptırırsan ve negatifse 5. Günü tamamladıktan sonra okulda gidebiliyorsun.Eğer test yaptırmazsan da 10. gün dolduktan sonra okula gidebilirsin.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Sınıf kapandığında okula gitmiyorsun. Bu kadar basit.
Bizde de bir sınıfta 2 pozitif olmasına rağmen kapatmamışlardı. Pozitifin ilki pozitif olalı 1-2 hafta oldu diye kapatmamışlardı sanırım.
İlk vakadan sonra 10 gün içerisinde ikinci vaka çıkarsa sınıf karantinaya alınıyor.

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
Hayat Eve sığar uygulamasında zorunlu izolasyon yazması gerekiyor. Yakında gelir merak etme.
hayır gelmiyor . okula girerken hes kodunuzu almadıkları için işleyemiyorlar

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
bizim sınıf da karantinaya girdi kimsede temaslı yazmadı

Yasinx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
yasin
Meb ve ilgili okul, il ve ilce sağlık müdürlüğü ile işbirliği yapıyor nasıl yazmıyo
benim kuzenimde hoca ve 1 öğrenci pozitifti direk hes koduna işlendi ama bizde hala gelmedi

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
teşekkürler o numara nedir biliyorsan söyler misin ?
Maalesef bilemiyorum sizi yanıltmayayım internetten kendi sitesi üzerinden bakmanız daha faydalı olucaktır.
Evey olabilir, ama delta varyantının izolasyon süresi epey uzun 14 gündende fazla diye biliyorum.

Top Bottom