Sınıfta Kalır Mıyım ?

9.sınıfım.Şuanki ortalamam 49 ama sadece matematik 2.yazılısının sonucu açıklandı sözlüler girilmedi ama matematikte kalıyorum eğer 2 derste daha kalırsam sınıfta mı kalıyorum
9. Sınıfta hocaların bırakacağını pek sanmam

9.sınıfım.Şuanki ortalamam 49 ama sadece matematik 2.yazılısının sonucu açıklandı sözlüler girilmedi ama matematikte kalıyorum eğer 2 derste daha kalırsam sınıfta mı kalıyorum
6 tane gırmedıgım yazılı var ve raporsuzum asıl benım kalır mıyım demem gerek :(

Ortalaman 50 üstü olması yeterli olacaktır. Kaç dersten kalırsanız kalın geçersiniz.
9.sınıfım şuanki ortalamam 49 2.yazılılar daha yazılmadı devam ediyor sözlülerde yazılmadı 50 üstü olur mu yani kalmam di mi

şöyle söyleyeyim 50 ve üstü olursa kalmazsın sadece edebiyattan kalırsan sorumlu geçersin ama oda sadece edebiyattan sınavları çok kolay oluyor hatta bazı arkadaşlarım normal sınavı sallayıp sorumluluğa kaldı acayip basitti geçtiler kolayca öbürkü derslerden bir sorumluluk yok

İstediğin kadar dersten kal not ortalaman 50 üstüyse bir sıkıntı olmuyor. Sadece edebiyattan sene sonunda kalırsan 10. sınıfta 9 un edebiyat sınavına girmen gerekiyor adı sorumluluk sınavı. Başıma geldi ordan biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri