DeH$et
80+ Silver
Evt 9. Sınıf İçin soyledim zaten.9.sınıftada mı geçerli bu
Evt 9. Sınıf İçin soyledim zaten.9.sınıftada mı geçerli bu
valla içime su serptin bi rahatlama geldi daha 2. yazılılara giriyorum içim sıkılıyor5 ders olsa bile kalmazsın
9. Sınıfta hocaların bırakacağını pek sanmam9.sınıfım.Şuanki ortalamam 49 ama sadece matematik 2.yazılısının sonucu açıklandı sözlüler girilmedi ama matematikte kalıyorum eğer 2 derste daha kalırsam sınıfta mı kalıyorum
inşallah öyledir9. Sınıfta hocaların bırakacağını pek sanmam
Ortalaman 50 üstü olması yeterli olacaktır. Kaç dersten kalırsanız kalın geçersiniz.valla içime su serptin bi rahatlama geldi daha 2. yazılılara giriyorum içim sıkılıyor
Hocam en kötü sorumluluklar oluyor 12ye kadar sorumluluklardan geçemesen 12de hocalar cevaplarını verir sorumluluğun fakat edebiyattan kalınca filan kalınıyor olmalıinşallah öyledir
6 tane gırmedıgım yazılı var ve raporsuzum asıl benım kalır mıyım demem gerek9.sınıfım.Şuanki ortalamam 49 ama sadece matematik 2.yazılısının sonucu açıklandı sözlüler girilmedi ama matematikte kalıyorum eğer 2 derste daha kalırsam sınıfta mı kalıyorum
9.sınıfım şuanki ortalamam 49 2.yazılılar daha yazılmadı devam ediyor sözlülerde yazılmadı 50 üstü olur mu yani kalmam di miOrtalaman 50 üstü olması yeterli olacaktır. Kaç dersten kalırsanız kalın geçersiniz.
50 üstü olsa kalmazsınız.9.sınıfım şuanki ortalamam 49 2.yazılılar daha yazılmadı devam ediyor sözlülerde yazılmadı 50 üstü olur mu yani kalmam di mi
şöyle söyleyeyim 50 ve üstü olursa kalmazsın sadece edebiyattan kalırsan sorumlu geçersin ama oda sadece edebiyattan sınavları çok kolay oluyor hatta bazı arkadaşlarım normal sınavı sallayıp sorumluluğa kaldı acayip basitti geçtiler kolayca öbürkü derslerden bir sorumluluk yok9.sınıfım.Şuanki ortalamam 49 ama sadece matematik 2.yazılısının sonucu açıklandı sözlüler girilmedi ama matematikte kalıyorum eğer 2 derste daha kalırsam sınıfta mı kalıyorum
İstediğin kadar dersten kal not ortalaman 50 üstüyse bir sıkıntı olmuyor. Sadece edebiyattan sene sonunda kalırsan 10. sınıfta 9 un edebiyat sınavına girmen gerekiyor adı sorumluluk sınavı. Başıma geldi ordan biliyorum9.sınıfım.Şuanki ortalamam 49 ama sadece matematik 2.yazılısının sonucu açıklandı sözlüler girilmedi ama matematikte kalıyorum eğer 2 derste daha kalırsam sınıfta mı kalıyorum
Kalmazsin perfonmars9.sınıfım.Şuanki ortalamam 49 ama sadece matematik 2.yazılısının sonucu açıklandı sözlüler girilmedi ama matematikte kalıyorum eğer 2 derste daha kalırsam sınıfta mı kalıyorum
Kalmazsin performans odevlerini flan yap sozlulerle rahat kurtarirsinEvt 9. Sınıf İçin soyledim zaten.