50 üstü olursa kalmıyorsun birde sanırsam edebiyatın 50 olması lazımdı ama öyle bir şey yok sanırsam 50 üstü olursa istersen 10 dersten kal geçiyorsunAlıntıyı görüntüle
şuanda 2 dönem ortalaması 50 üstü ama 4 tane dersten kalıyorum sınıfta kalırmıyım
geçiyorum ama bazı hocalar 3 dersten kalınca sınıfta kalıyorsun diyorAnadolu isen edebiyatı geçiyorsan sıkıntı yok.
Yok hocalar sallamış rahat rahat geçersin.geçiyorum ama bazı hocalar 3 dersten kalınca sınıfta kalıyorsun diyor
geçen 2 seneyi diyosan orda geçirdiler3 dersten kalırsan sınıfta falan kalmıyorsun, denendi onaylı.
umarım sonra zortlamayaktaYok hocalar sallamış rahat rahat geçersin.
Meslek lisesinde okuyorum 4 senedir. Hiç 3 derste kaldı diye kalan görmedim.geçen 2 seneyi diyosan orda geçirdiler
Mesaj otomatik birleştirildi:
umarım sonra zortlamayakta
yonetmeligi okudugumda 3 derseten kaliniyor yaziyor ama umarim kalinmiyordurMeslek lisesinde okuyorum 4 senedir. Hiç 3 derste kaldı diye kalan görmedim.
7 dersten kalan arkadaşım bile geçti ortaması 50 üstü olduğu için. Tek sıkıntı sorumluluk kalıyor, kaldığın derslerin sorumlu sınavını veriyorsun.
4 dersin üstünde kalırsan sorumluluk sınavına giriyorsun diye biliyorumAlıntıyı görüntüle
şuanda 2 dönem ortalaması 50 üstü ama 4 tane dersten kalıyorum sınıfta kalırmıyım
Anadolu da olabilir, meslek lisesinde öyle bir durum söz konusu değil.yonetmeligi okudugumda 3 derseten kaliniyor yaziyor ama umarim kalinmiyordur
Sadece edebiyattan kalınca onun sorumluluguna giriliyor diye biliyorum baraj ders oldugu icin4 dersin üstünde kalırsan sorumluluk sınavına giriyorsun diye biliyorum
sınıfta kalma olacağını sanmam ortalaman 50 ise