Neler Yeni

Sınıfta kalıyor muyum

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,951
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Edebiyattan geçiyorum ortalamam 50 üstü (54) ama 5 dersten kalıyorum (1inden emin degilim ilk dönem 39du kimya suan 54 ama geciyor muyum emin degilim) ingilizce secmeli ingilzice almanca ve matematik 3e düşüremiyorum ingilizceci sözlüme 20 vermis bile gecme imkanim yok

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
Edebiyattan geçiyorum ortalamam 50 üstü (54) ama 5 dersten kalıyorum (1inden emin degilim ilk dönem 39du kimya suan 54 ama geciyor muyum emin degilim) ingilizce secmeli ingilzice almanca ve matematik 3e düşüremiyorum ingilizceci sözlüme 20 vermis bile gecme imkanim yok
Geçiyorsun ;edebiyattan geçtiğin sürece ve ortalaman 50 üstü olduğu sürece geçersin.

Efem1905

80+ Bronze
Geçersin edebiyattan geçtiysen eğer genel ortalama 50 nin altında ise sorumlu 50 nin üstünde ise normal olarak geçersin.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Geçersin edebiyattan geçtiysen eğer genel ortalama 50 nin altında ise sorumlu 50 nin üstünde ise normal olarak geçersin.
Düzgün açıklama yapalım lütfen.

-Ortalama 50'nin altında olup 3 dersten fazlasından kalırsan sınıf tekrarı yaparsın. Edebiyattan geçsen bile.
-Ortalama 50'nin üstündeyse kaç dersten kalırsan kal sınıfı geçersin.
-Ortalama 50'nin altındaysa 3 ders veya daha az dersten kalırsan sorumlu olarak geçersin.
-Ortalama 50'nin altındaysa Edebiyattan kaldıysan her türlü sorumlu olarak geçersin.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,951
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rehberlikci yok mu reis okulunda
Varda okula gidemiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzgün açıklama yapalım lütfen.

-Ortalama 50'nin altında olup 3 dersten fazlasından kalırsan sınıf tekrarı yaparsın. Edebiyattan geçsen bile.
-Ortalama 50'nin üstündeyse kaç dersten kalırsan kal sınıfı geçersin.
-Ortalama 50'nin altındaysa 3 ders veya daha az dersten kalırsan sorumlu olarak geçersin.
-Ortalama 50'nin altındaysa Edebiyattan kaldıysan her türlü sorumlu olarak geçersin.
Genel orfalama 50 ustu edb 50 üstü sorumluluk oluyor mu peki

yok galiba knk baksana bura sormuş :d
Disiplin cezasi olarak 2 top a4 kağıdı istediler bende vermemek icin okula gitmiyom

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yıl Sonu Ortalaman 50 Üstü ise Edebiyatta 50 Üstü ise tabii ki sorumlu olmazsın. Yıl sonu ortalaman 50 üstüyse her türlü sorumsuz geçersin. Ama yıl sonu ortalaması 50 üstü ve edebiyattan kalırsan sorumlu olabilir tam emin değilim o konuda.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Varda okula gidemiyom

Disiplin cezasi olarak 2 top a4 kağıdı istediler bende vermemek icin okula gitmiyom
O nasil bi sacmalikmis yahu 😂

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,951
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
O nasil bi sacmalikmis yahu 😂
Sinav esnasinda cebimde telefon var diye disipline gönderdiler 5 gün uzaklaştırma diyip 2 top a4 kağıdı istedielr tanesi 95tl diye gitmiyom okula

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Sinav esnasinda cebimde telefon var diye disipline gönderdiler 5 gün uzaklaştırma diyip 2 top a4 kağıdı istedielr tanesi 95tl diye gitmiyom okula
Oylet saçma şey olmaz ya. Ben ogretmen olarak söylüyorum. Gerekirse git bulunduğun il milli egitimine , gidemem dersen cimerden yazabilirsin olayi açık acik anlat. Disioline gitsen de bi halt olmaz ben kinama vb. Aldim bir sey olmadi . Zaten ogrencinin 3 kurus parasi var ona mi göz dikiyor namussuzlar

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,951
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Oylet saçma şey olmaz ya. Ben ogretmen olarak söylüyorum. Gerekirse git bulunduğun il milli egitimine , gidemem dersen cimerden yazabilirsin olayi açık acik anlat. Disioline gitsen de bi halt olmaz ben kinama vb. Aldim bir sey olmadi . Zaten ogrencinin 3 kurus parasi var ona mi göz dikiyor namussuzlar
Ya elim cebime vs gitmedide tek kolum kırıktı ztn telafi sinavlari ile ugrasmiyim diye matematik sınavımı cozuyordum telefonu alip imza kagidina ismimi falan yazinca morel 0 oldu o sinavdan 10 aldim diger derste hoca yanina cagirip uzaklastirma diyince stressten 2. Sinavda kötü gecti 45 aldim birsey yapmadigimi gozetmen hocada soyledi yuksek ihtimal okulun ihtiyacini bana kitlediler

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Ya elim cebime vs gitmedide tek kolum kırıktı ztn telafi sinavlari ile ugrasmiyim diye matematik sınavımı cozuyordum telefonu alip imza kagidina ismimi falan yazinca morel 0 oldu o sinavdan 10 aldim diger derste hoca yanina cagirip uzaklastirma diyince stressten 2. Sinavda kötü gecti 45 aldim birsey yapmadigimi gozetmen hocada soyledi yuksek ihtimal okulun ihtiyacini bana kitlediler
Kitleyemez hocam , egitim hakki en temel hak. Senden hicbir şey talep edemez. Siz de az kurnaz olun vermeyin. Ogretmen ogrenciyi bile atamaz dersten . Sen git konuş mudur veya yardımcısıyla anlat hocam param yok benim tutanak tutun disipline verirseniz de verin de geç. Laga luga yaparlarsa yaz dedigiim gibi milli egitime makatindan kan alirlar. Öğrenci bilmiyo diye yapistiriyolar.

Top Bottom