Neler Yeni

SINIFTA KALIYORUM LÜTFEN CEVAP VERİN

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Serkan
hocalar genelde bilerek öyle yapıyor okulu takmadığın için ucunda bırakıyor
Okulu takmamak değil hep en önde oturuyordum hala da öyle hep sesiz dim ama yok olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam felsefeden 1 nasıl aldınız ilk onu açiklasanı
Hocam felsefeden 1 nasıl aldınız ilk onu açiklasanız
valla hiç bir bilgim yok onu nasıl becerdim bende bilmiyorum 😅

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,330
İsim
uwu
Merhaba arkadaşlar ben suan sınıfta kalıyorum hatta ucu ucuna sınıfta kalıcam geni müfredat ile birlikte lütfen biri bana açıklık getirsin müdür yardımcıları beni takmıyor bile
Ve SUAN 3 SORUNLULUK SINAVIM VAR

Sanırım bende yarım günle devamsızlıktan kalacağım müdür o kadar şey ki silmiyor da 9 ları sınıfta bırakmak için yapıyor 100 un üstünde kalan öğrenci var zaten 9 larda 170 kişi var

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Serkan
İnşallah istediğin gibi olur dostum ne diyeyim
İnşallah hocam bu sene geçeyim de gelecek sene kolay ama benim bildiğim müfredata göre 3 tane suan sorumluluk sınavım var ve suan hangi ders olursa olsun 3 dertsen kalırsam sınıfta kalıyor neyse öyle işte cevaplar için teşekkürler hocam ❤️

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
Hocam dediğinize göre yazılıma kafanız basıyor bu konuda kendinizi ilerletin eğer derslere kafanız bassaydı derdim 2 seneni iyi değerlendir üni sınavında iyi bi bölüm kazan git oku ama bu durumdayken yapabilceğin en iyi şey yazılım konusunda kendini dahada geliştirmek her bulduğun projeye katılmaya çalış ben 12.sınıfım sınava giricem 1 hafta sonra arkadaşım var yazılımla uğraşıyo benle aynı sınıfta daha geçen iş görüşmesine gitti iyi bi şirkete yazılımcılık için olumlu dönüş oldu yani anladın dediğimi okul gerekli bişey değil hele bu şekilde kafan basmıyosa hiç değil kendini yetenekli olduğun konuda geliştir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Serkan
Hocam dediğinize göre yazılıma kafanız basıyor bu konuda kendinizi ilerletin eğer derslere kafanız bassaydı derdim 2 seneni iyi değerlendir üni sınavında iyi bi bölüm kazan git oku ama bu durumdayken yapabilceğin en iyi şey yazılım konusunda kendini dahada geliştirmek her bulduğun projeye katılmaya çalış ben 12.sınıfım sınava giricem 1 hafta sonra arkadaşım var yazılımla uğraşıyo benle aynı sınıfta daha geçen iş görüşmesine gitti iyi bi şirkete yazılımcılık için olumlu dönüş oldu yani anladın dediğimi okul gerekli bişey değil hele bu şekilde kafan basmıyosa hiç değil kendini yetenekli olduğun konuda geliştir.
Çok sağolun hocam ama ailem bu konuda çok cahil kalmış bir şekilde ikna etmem gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Canta Yayini
Haydaa deme ama suan yani 2. Dönem yüksek tutuyorum resimleri incelersen anlarsın da bence ucu ucuna geçerim gibi
Sınıfta kalmana maalesef bu forumdaki kimse yardımcı olamaz dostum, zamanında yediğin hurmalar günü gelir... Zamanında çalışıp yüksek not alacaktın. Umarım geçersin kolay gelsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
Sanırım bende yarım günle devamsızlıktan kalacağım müdür o kadar şey ki silmiyor da 9 ları sınıfta bırakmak için yapıyor 100 un üstünde kalan öğrenci var zaten 9 larda 170 kişi var
Valla ikinizin hocalarındada sıkıntı var bizde leblebi gibi devamsızlık siliyorlar rahat 10 gün gitmeyip sonradan sildirmişimdir

Top Bottom