Sınıfta Kalma (Acil Öneri)

theRENN37

80+
Reaksiyon skoru
0
öncelikle 11. sınıfım seneye 12 ye geçiyorum.
biliyorum gündeminiz farkli ama acil abilerimden ablalarimdan almam gereken tavsiyeler var. Lütfen sonuna kadar okuyun.

Ben sene basi esit agirlik sectim hedefsizlik ve kafa karisikligi yuzunden seneye sayisaldan girmeyi dusunuyorum sinava. 20k hedefliyorum ama bi senede mat temeli fen temeli olmadan imkansiz biliyorum. Belirli hastaliklar yuzunden obp de 70 lerde, rezalet yani. Tek bildigim sey tyt denemesinde fene mata bulasmadan 40 net yapmis olmam.

Ben sinifta kalmayi planliyorum bu yuzden cunku 2028 de farkli mufredat olcak ve mezuna kalmamiz imkansiz olacak, en az iki sene isticek. Mudur yardimcisiyla konustum mufredatin o kadar degismedigini hatta konularin ayni sadece azaltilmaya gidildigini soyledi. Mudurle konustum aileni getir dedi ama pisman olma sonra dedi bende bu aksma babamla konuscam.

Sizce ne yapmaliyim sinifta kalip yeni mufredat 28 sinavinami giriyim yoksa gerek yok mu? Ayrica bilgisi olan varsa obp de sıkıntı olurmu gelecek sene yazabilir mi? Tesekkur ederim.

(İmla icin ozur)

20k hedefliyorum. tıp yani.
istiyorsan, çalışırsan yaparsın. bu bir motive vs. değil çok basit. bir hedefin varsa eğer gerekirse mezuna bıraksanda yapabilirsin. tıp yapanların vs. çok zeki olduğunu düşünme sadece çalışkanlardı, yapmak istiyorlardı, azimlilerdi o kadar.
herkesin birşeyler yapmak için bir motivasyon kaynağı vardır kimi para, hayal, belkide kendinde vermesi gereken bir vefa borcu bunlar kişiden kişiye değişir.
müfredat değişikliğinde pek bir fark olmaz sürekli yıllardır müfredat değişikliği hakkında konuşuyorlar ne kadar değişiklik olduğunu görmek istiyorsan üniversite sınavı olarak yapılan tüm sınavlara cumhuriyet kuruluş tarihinden itibaren bakabilirsin (varsa artık)
ama bir dönem değişikliğinde tüm dün söylediklerini yalanlayıp yeni bir şey söylemiyecekler.

biliyorum gündeminiz farkli ama acil abilerimden ablalarimdan almam gereken tavsiyeler var. Lütfen sonuna kadar okuyun.

Ben sene basi esit agirlik sectim hedefsizlik ve kafa karisikligi yuzunden seneye sayisaldan girmeyi dusunuyorum sinava. 20k hedefliyorum ama bi senede mat temeli fen temeli olmadan imkansiz biliyorum. Belirli hastaliklar yuzunden obp de 70 lerde, rezalet yani. Tek bildigim sey tyt denemesinde fene mata bulasmadan 40 net yapmis olmam.

Ben sinifta kalmayi planliyorum bu yuzden cunku 2028 de farkli mufredat olcak ve mezuna kalmamiz imkansiz olacak, en az iki sene isticek. Mudur yardimcisiyla konustum mufredatin o kadar degismedigini hatta konularin ayni sadece azaltilmaya gidildigini soyledi. Mudurle konustum aileni getir dedi ama pisman olma sonra dedi bende bu aksma babamla konuscam.

Sizce ne yapmaliyim sinifta kalip yeni mufredat 28 sinavinami giriyim yoksa gerek yok mu? Ayrica bilgisi olan varsa obp de sıkıntı olurmu gelecek sene yazabilir mi? Tesekkur ederim.

(İmla icin ozur)
Mezuna kalmak niye imkansız orayı anlayamadım

kral 2028 maarif olcak sakın mezuna kalma 2027 de elinden geleni yap kazan git

(İmla icin ozur)
baban izin vermeyecek zaten düşünme bu kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,299
Üyeler
197,659
Son üye
tolgagizem1603
Geri