Neler Yeni

Sınıfta yaşadığım garip olay

LaketrooS

80+ Silver
Sınıfta bir arkadaşım 60 liralık roting orijinal kalemimi çalıp kendikini yani çakma olanı koymuş. Ne yapmalıyım?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sende 60 liralık rotring kalemi çalıp çakmasını koy (y)
Hırsızında onurlusu iyidir bak en azından yerine bi şey koymuş
Olay sınıfta geçiyor diye eğitim kategorisinde açman abi

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Ben meslek lisesinde okudum, benimki calindiysa gidip onun 3 kalemini caliyordum. Tabii kim olduğunu bilmezsem bende başkasından caliyordum böyle sınıfta döngü oluyordu

LaketrooS

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer yaptığından eminsen git konuş kalemini iste ama anlamıyorsa anlamasını sağla.
Hocam anlamaz zaten sınıfın zorbasi iyi görünüyordu bana sürekli şaka yapıyordu ama zaten böyle bir şey yapmasını bekliyordum gangster saniyor kendini
Mesaj otomatik birleştirildi:

ağzının ortasına indir bi tane.
Hocam o hiç olmaz zaten popüler çocuk 2,3 kişi bulup çıkışta sıkıştırır diye çekiniyorum

Ben meslek lisesinde okudum, benimki calindiysa gidip onun 3 kalemini caliyordum. Tabii kim olduğunu bilmezsem bende başkasından caliyordum böyle sınıfta döngü oluyordu
Hocam ama bende onun durumuna düşmek istemiyorum. Üzüm üzüme baka baka kararır mantığı ama bir planım var elbet. Zaten sınıfın hepsi bozuk bir kişi olsa neyse de hepsi olunca insan en sonunda bir of çekiyor bizzat yanımdaki çocuğun bana söylediği küfürü sanki ben söylüyormuşum gibi başkasına anlatıp benle dalga geçmesine şahit oldum kendimi savunsam bunların arkadaş ortamı geniş hepsi çıkıp bana yalancı dicek bu sefer daha kötü olucsk :(

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
Sende 60 liralık rotring kalemi çalıp çakmasını koy (y)
Hırsızında onurlusu iyidir bak en azından yerine bi şey koymuş
Olay sınıfta geçiyor diye eğitim kategorisinde açman abi
hocam onurdan değil anlaşılmasın diyedir bendede bi rotning yer değiştirildi ama neyse

Hocam anlamaz zaten sınıfın zorbasi iyi görünüyordu bana sürekli şaka yapıyordu ama zaten böyle bir şey yapmasını bekliyordum gangster saniyor kendini

Hocam o hiç olmaz zaten popüler çocuk 2,3 kişi bulup çıkışta sıkıştırır diye çekiniyorum

Hocam ama bende onun durumuna düşmek istemiyorum. Üzüm üzüme baka baka kararır mantığı ama bir planım var elbet. Zaten sınıfın hepsi bozuk bir kişi olsa neyse de hepsi olunca insan en sonunda bir of çekiyor bizzat yanımdaki çocuğun bana söylediği küfürü sanki ben söylüyormuşum gibi başkasına anlatıp benle dalga geçmesine şahit oldum kendimi savunsam bunların arkadaş ortamı geniş hepsi çıkıp bana yalancı dicek bu sefer daha kötü olucsk :(
hocam sen efendi efendi kalemini iste vermezsede hocaya söyle
hocam senin bulunduğun ortama üzüldüm be bende az şey yaşamadım

ama düşününce sen ileride böyle şeylere alışık olcaksın ve daha güçlü baş edeceksn onlarda ya gene popüler olcaklar ya da biri onlara zorbalık yapınca başları belaya gircek her halükarda sen yararlısın

LaketrooS

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam onurdan değil anlaşılmasın diyedir bendede bi rotning yer değiştirildi ama neyse

hocam sen efendi efendi kalemini iste vermezsede hocaya söyle
hocam senin bulunduğun ortama üzüldüm be bende az şey yaşamadım

ama düşününce sen ileride böyle şeylere alışık olcaksın ve daha güçlü baş edeceksn onlarda ya gene popüler olcaklar ya da biri onlara zorbalık yapınca başları belaya gircek her halükarda sen yararlısın
Hocam bence hocaya söylemek mantıksız gidip kendi kalemimi alicam onun kaleminide yerine koyucam.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
Hocam bence hocaya söylemek mantıksız gidip kendi kalemimi alicam onun kaleminide yerine koyucam.
hani hocam üzüm üzüme baka baka idi
neyse bende söyleyemezdim hocaya ama bu ispikçi olcağım için olurdu neyse gizlice koyarsın😁🥷

LaketrooS

80+ Silver
hani hocam üzüm üzüme baka baka idi
neyse bende söyleyemezdim hocaya ama bu ispikçi olcağım için olurdu neyse gizlice koyarsın😁🥷
Yani üzüm üzüme baka baka kararır ama düşmana kendi silahıyla vurunca daha bu güzel olur. Düşünsene çocuk yarın bi bakicak eski kalemi, ulan ben bunu calmamiş mıydım diyince mevzuya uyanicak :)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,905
İsim
Hacı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,076