Sınıftaki kız bende hoşlanıyor mu ?

Sarılıyor derken bildiğin sarılıyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hapşırırken sana bakması garipmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide aynı sınıftaki kızdan olmaz

YAPIŞTIR GELSİN ho

Zamana bırak acele etme
Kız olmak ne kadar kolay la
Hiçbirşey yapmıyorsun her şey senin oluyor
Kaç konu oldu bu daha 1 haftada
Devamında açılacak konularıda biliyoruz
şanslı olsak kız doğardık

bu hafta okulun ilk haftası bitti ve bir kızla aramız baya iyi beni yer gördüğünde gülümsüyor arada sarılıyor derslerde hep bakışıyoruz ama tam olarak beni sevip sevmediğinden emin olamıyorum birde hapşururken hep bana bakıyor bana hep özelini açıyor ama hala emin olamıyorum acaba benden hoşlanıyormu ? gibi konular açan arkadaşlar bir psikologmuyuz kıza sorsanıza gelip okulda kızı ayarlayamayız size lütfen gidin ve sorun burada bu konulardan bıktık ve sorunuzun cevabını burada bilen kımse yok sadece kız biliyor
Ofsayt. Taklaya geldik valla tam gerçek konu sanıyordum.

Hocam size saygım azalacakken tavan yaptı

bu hafta okulun ilk haftası bitti ve bir kızla aramız baya iyi beni yer gördüğünde gülümsüyor arada sarılıyor derslerde hep bakışıyoruz ama tam olarak beni sevip sevmediğinden emin olamıyorum birde hapşururken hep bana bakıyor bana hep özelini açıyor ama hala emin olamıyorum acaba benden hoşlanıyormu ? gibi konular açan arkadaşlar bir psikologmuyuz kıza sorsanıza gelip okulda kızı ayarlayamayız size lütfen gidin ve sorun burada bu konulardan bıktık ve sorunuzun cevabını burada bilen kımse yok sadece kız biliyor
Babayiğit,
kız çok yaşa da diyorsa sana vurulmuştur :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,106
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri