Neler Yeni

Sınıftaki kızla yakınlasmam lazım

Kanka iyi hoş diyonuzda kız 50 TL için bizle dalga geçer öyle saçmalık mı olur bide kızıda kaybederiz o kadar samimi değilim çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler her şey yarına kaldı yarın sınıfta yemek var kızla bol bol konuşmaya çalışıcam akşam ne olursa olsun isteği atıcam sonucu da buraya yazarım bana şans dileyin
Aman hocam kendinizi karakolda bulamayın bol bol konuscam diye

Reis diğer mesajları okumadım ama yakınlaşmaya çekiniyorsan sana kendi tecrübemi anlatayım 8. Sınıfım dün falan yeni bir kız geldi kızı biraz inceledim tipinden ziyade davranışları vs hoşuma gitti ertesi gün okulu gezdirmemi ister misin dedim olur dedi fakat ailesi gelip aldı perşembe gününe sözleştik hayırlısı olsun yani Kısacası teklif etmekten çekinme kız seni yiyecek değil en fazla hayır der denemiş olursun

Reis diğer mesajları okumadım ama yakınlaşmaya çekiniyorsan sana kendi tecrübemi anlatayım 8. Sınıfım dün falan yeni bir kız geldi kızı biraz inceledim tipinden ziyade davranışları vs hoşuma gitti ertesi gün okulu gezdirmemi ister misin dedim olur dedi fakat ailesi gelip aldı perşembe gününe sözleştik hayırlısı olsun yani Kısacası teklif etmekten çekinme kız seni yiyecek değil en fazla hayır der denemiş olursun
eyvallah kardeşim benim

hocam bu işin kızı erkeği yok ilişkiye soğuk bakan bi insana karşı ne kadar iyi ve hoş görünseniz bile olma ihtimaliniz küçük. Kızın samimiyetini kazanmaya bakın ama o zihniyetteyse zor iş kendimden diğer insanlardan falan biliyorum. Şansa kalmış gerisi

hocam bu işin kızı erkeği yok ilişkiye soğuk bakan bi insana karşı ne kadar iyi ve hoş görünseniz bile olma ihtimaliniz küçük. Kızın samimiyetini kazanmaya bakın ama o zihniyetteyse zor iş kendimden diğer insanlardan falan biliyorum. Şansa kalmış gerisi
kesinlikle katılıyorum görüşü çok önemli hayır cevabını alsanız bile size karşı davranış ya da bakışlarından umutlanabilirsiniz o yüzden onun bir ilişkiye karşı görüşlerini bilmeniz gerekir bunu için de arkadaş olarak yaklaşın başlarda oluru varsa kendiliğinden olacaktır (tabi çaba gerekir ama aradaki çekimi hissedersiniz)

Geri