Mechanist
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,749
İstek %99 kabul edilir fakat önemli olan ondan sonrası açılabilmek ama onun için de kızın sana karşı bir şeyler hissedip hissetmediğine bakman lazım ki anladığım kadarıyla hissetmiyor ve bu ne kadar doğru bir açılma olur bilemiyorum bence biraz kızla aranı önce yap bir şeyler oluştur sonra açıl o sırada belki kız senden hoşlanır vs... zaman geçirmeye çalış.Herkese merhaba Sınıfımızda herkesin beğendiği bir kız var son zamanlarda kendisini çok beğeniyorum gece rüyama giriyor kendisinden hoşlanıyorum denebilir kız güzel olmasına güzel ama kendisiyle samimiyetim yok hatta eski bir mevzudan dolayı son bir iki haftaya kadar benden pek haz etmiyordu ama şakalar yaparak sohbet ederek aramızı düzelttim şuan bana karşı nötr denebilir. Arkadaşlarımla iddiaya girdik bu cumaya kadar kıza istek atıcam eğer kabul ederse bana 150 TL verecekler eğer kabul etmezse ben onlara 150 TL vericem şimdi isteği bir iki gün içerisinde atıcam ama istediğim istegi atmadan önce en azından bir şekilde daha samimi olmamız sizce bunun için ne yapabilirim aklıma hiçbir şey gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mahmut denen arkadaşa bakma sen forumda son zamanlardaki en sorunlu ve boş üyelerden biridir sen verilen tavsiyelerden kafana yatana yaparsın artık hayırlısı.Haklısınız hocam bencede edecek yarın sınıfta toplu yemek yapıyoruz orda konuşursam konusucam akşamında da isteği atıcam. Yukarıdaki arkadaş boş konuşmuş bizimde amacımız sadece tatlı bir anı kalması![]()