Sınıftaki kızla yakınlasmam lazım

Herkese merhaba Sınıfımızda herkesin beğendiği bir kız var son zamanlarda kendisini çok beğeniyorum gece rüyama giriyor kendisinden hoşlanıyorum denebilir kız güzel olmasına güzel ama kendisiyle samimiyetim yok hatta eski bir mevzudan dolayı son bir iki haftaya kadar benden pek haz etmiyordu ama şakalar yaparak sohbet ederek aramızı düzelttim şuan bana karşı nötr denebilir. Arkadaşlarımla iddiaya girdik bu cumaya kadar kıza istek atıcam eğer kabul ederse bana 150 TL verecekler eğer kabul etmezse ben onlara 150 TL vericem şimdi isteği bir iki gün içerisinde atıcam ama istediğim istegi atmadan önce en azından bir şekilde daha samimi olmamız sizce bunun için ne yapabilirim aklıma hiçbir şey gelmiyor
İstek %99 kabul edilir fakat önemli olan ondan sonrası açılabilmek ama onun için de kızın sana karşı bir şeyler hissedip hissetmediğine bakman lazım ki anladığım kadarıyla hissetmiyor ve bu ne kadar doğru bir açılma olur bilemiyorum bence biraz kızla aranı önce yap bir şeyler oluştur sonra açıl o sırada belki kız senden hoşlanır vs... zaman geçirmeye çalış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız hocam bencede edecek yarın sınıfta toplu yemek yapıyoruz orda konuşursam konusucam akşamında da isteği atıcam. Yukarıdaki arkadaş boş konuşmuş bizimde amacımız sadece tatlı bir anı kalması 🙂
Mahmut denen arkadaşa bakma sen forumda son zamanlardaki en sorunlu ve boş üyelerden biridir sen verilen tavsiyelerden kafana yatana yaparsın artık hayırlısı.

İşin zor kardeş :D

benimde Bi ara tecrübem olmuştu kızla yakinlasicaksan her dakka yanında olma 3 ders te bir git yada öğle arası varsa o zaman git otur konuş kızın yanından ayrilmazsan tersler

benimde Bi ara tecrübem olmuştu kızla yakinlasicaksan her dakka yanında olma 3 ders te bir git yada öğle arası varsa o zaman git otur konuş kızın yanından ayrilmazsan tersler
Hocam kızla öyle bir muhabbetim yok amaç zaten yanına oturacak samimiyeti kazanmak

Kıza soyle isteğimi kabul edersen 50 TL vercem de
🤣

İşin zor kardeş :D
Valla öyle 😃

Hocam kızla öyle bir muhabbetim yok amaç zaten yanına oturacak samimiyeti kazanmak

🤣

Valla öyle 😃
knk yanına gitmeden nası samimi olmayı planlıyon? gidip oturcan konuscan havadan sudan başka yolu yok baktın kız da sohbete devam ediyor sariyo sohbet o zaman kızda devamını getirir zaten ama etkilemek için konuşursan kız soğur sanki Bi arkadadinmis gibi konuş

Zaten yaklaşamazsın. Kızla anlaşma yap.
50 TL vericem isteğimi kabul et 3 günlük söyle gerisi umurumda değil de arkadaşları sazan gibi avliycam söyle.

Nakit 100 TL cepte

Oo yazan varmış benim düşündümü yalnız değilmişim.

Hava atmak istersen Range Rover 2024 kirala kızı okuldan al. Hatta okulun tüm güzel kızlarını al kapak olsun arkadaşlara

Zaten yaklaşamazsın. Kızla anlaşma yap.
50 TL vericem isteğimi kabul et 3 günlük söyle gerisi umurumda değil de arkadaşları sazan gibi avliycam söyle.

Nakit 100 TL cepte

Oo yazan varmış benim düşündümü yalnız değilmişim.

Hava atmak istersen Range Rover 2024 kirala kızı okuldan al. Hatta okulun tüm güzel kızlarını al kapak olsun arkadaşlara
Kanka iyi hoş diyonuzda kız 50 TL için bizle dalga geçer öyle saçmalık mı olur bide kızıda kaybederiz o kadar samimi değilim çünkü

Beyler her şey yarına kaldı yarın sınıfta yemek var kızla bol bol konuşmaya çalışıcam akşam ne olursa olsun isteği atıcam sonucu da buraya yazarım bana şans dileyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,664
Üyeler
185,146
Son üye
Fuace
Geri