Neler Yeni

SİNİRDEN DELİRİCEM ARTIK

Hanaz

80+ Gold
28 mbpslik internet kullanıyoruz (kendimi bildiğimden beri)

Babama diyorum altyapı nekadar alıyorsa okadarlık internet alalım diyor bu işimizi görmüyormu diyor

Internet ip dağıtamayam bir modemimiz var
Her hafta en az 1 kere resliyorum bıktım usandım bana 60 tl nin lafını yapıyor halen

DaffyGraphic

80+ Silver

Babama diyorum altyapı nekadar alıyorsa okadarlık internet alalım diyor bu işimizi görmüyormu diyor

Her hafta en az 1 kere resliyorum bıktım usandım bana 60 TL nin lafını yapıyor halen
3mbps kullaniyorum hocam. sukur edin

Yasin Çınar

80+ Bronze
boşverin hocam normalde ben başka bir internet sağlayıcısına geçelim diye diyip duruyordum gitmiş yine almış 2 yıl taahhüt var bir de ne desen dinlemezler yani. Ben şuanda 50 mbps kullanıyorum ama türk telekom olduğu için hiç 50 mbps olduğunu anlamıyorum nedense önceden kullandığım 24mbps internet ile hiçbir farkı yok gibi geliyor. (Oyun indirme hızı arttı bir tek o kadar internetten arama yaparken fln. önceden de yavaştı şimdi de yavaş)

Hanaz

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PAPATYA ÇAYI DİYE BAĞIRIYORUZ ORTALIKTA.
zaten altyapınız da ne kadar kaldırıyordur bilmem çok daha kötüleri kullanan var sizin de yapacak çok bir şeyiniz yok gibi. Ama şu SİNİRİNİZ için önerim kahve sarar :d
BANA papatya tarlasını içirsen geçmez

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

Her hafta en az 1 kere resliyorum bıktım usandım bana 60 TL nin lafını yapıyor halen
Babanı kafes dövüşüne çağır. Kazanırsan daha iyi internetin olur, kaybedersen artık internetin olmaz. Savaşmazsan kazanamazsın. Tatakae!

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Paran verse sen öde ilk birkaç ayı sonra o illaki devam eder

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
1694123230639.png

Bağcılar ne alaka bilmiyorum ama bende durumlar böyle. Lazım oldukça gelin kapım açık, indirir indirir diskinize atıp gidersiniz :cool:

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

BGSGP

80+ Bronze

Hocam interneti sömürmeyi deneyin. Örneğin Google Drive'a 4GB dosya atarken aynı zamanda 4GB bir şey indirin bir yandan da YouTube 4K video açın.

İnterneti Google'a bile giremeyecek kadar yavaşlatın her zaman. Aileniz de interneti kullanıyorsa (2023 yılındayız illaki kullanıyorlardır.) şikayetçi olup değiştirirler bir süre sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç para ödüyorsun?
Yok hocam GeForce NOW'dan speedtest açtım benim internetim değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
Top Bottom