Sınırlarını artık Aştılar

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,541
yeni çıkan suriyelilerin türk vatandaşlığına alınması gerçekten sinirlerimi taşırdı
ben türkiye cumhuriyeti vanatdaşıyım diğeri göçmen ancak ben onlardan daha az ayrıcalıklıyım
şimdi vatandaşlık alınıcakmış
bunun tek sebebi oy toplamak
düşünmeyin solcuyum onlarda aynısı bi fark yok
kısacana artık siyaset yapmamaya karar verdim
türkiyeyi savunurken artık savunmayacağım gidin aga yurt dışına orada bile daha fazla değer görüyoruz
bu bir eleştiridir hakaret değildir biliniz

yeni çıkan suriyelilerin türk vatandaşlığına alınması gerçekten sinirlerimi taşırdı
ben türkiye cumhuriyeti vanatdaşıyım diğeri göçmen ancak ben onlardan daha az ayrıcalıklıyım
şimdi vatandaşlık alınıcakmış
bunun tek sebebi oy toplamak
düşünmeyin solcuyum onlarda aynısı bi fark yok
kısacana artık siyaset yapmamaya karar verdim
türkiyeyi savunurken artık savunmayacağım gidin aga yurt dışına orada bile daha fazla değer görüyoruz
bu bir eleştiridir hakaret değildir biliniz
Abi harbiya bu ülke gelişmez sonra beyin göçleri niye , annemin kuzenleri var hepsi neden yabancı ülkede yaşıyor acaba
Okuyup Gitmek Lazım Bu Ülkeden (Sonradan ekledim : Okuyabileceğim güzel ortam bile yok eğitim sistemi çöp ortam çöo eğitim çöp)

Abi harbiya bu ülke gelişmez sonra beyin göçleri niye , annemin kuzenleri var hepsi neden yabancı ülkede yaşıyor acaba
Okuyup Gitmek Lazım Bu Ülkeden
artık o kafadayım ülkede kalmak için nedenlerim kalmadı malesef gelcek nesil de değiştiremeyecek artık
gitmek tek yol çalışıcaz gidicez

artık o kafadayım ülkede kalmak için nedenlerim kalmadı malesef gelcek nesil de değiştiremeyecek artık
gitmek tek yol çalışıcaz gidicez
Eklediğime bakar mısın ?

Eklediğime bakar mısın ?
malesef ancak eğitimin çöp olması geçmişte eğitimci olmayan adamın meb bakanı olması işte
ziya selçuk aslında bir ışıktı ve halen bir ışık var o konuda bakıcaz çünkü bir eğitimci ve meb bakanı sonunda eğitimce bir insan bakan
Post automatically merged:

Ben de bıktım. Ama paşamız öyle istiyor ne yapalım.

Benim ülkemde, benim mahallemde bana ahkam kesen keko suriyeliler var bir de.

Neymiş, burada oturamazmışız.
bence paralelde burası suriye

• Beğen
Reaksiyonlar: RPM_
İster ırkçı ister bölücü diyin, Ayıdan post ar*ptan dost olmaz.
malesef bide şu var
bu insandan hoşlanmayınca ırkçııııı
sağcı eleştirince solcuu
solcuda sağcı
bayana yardım edersin kadın düşmanı

Türkiye öyle bir ülke ki ne kadar zarar ziyan varsa kendi kendine yapıldığı bir ülkedir.

malesef bide şu var
bu insandan hoşlanmayınca ırkçııııı
sağcı eleştirince solcuu
solcuda sağcı
bayana yardım edersin kadın düşmanı
ar*p denen barbar kabilesi bizi tarihin her döneminde satmıştır. Hala kendi öz ve öz Türk ataları yerine ar*pları örnek alanları çöle yollamak lazım.

3 Yıl önce arkadaş çevremde ben bu ülkede durmam beni daha dün gelen insanlardan küçük görüyorsa burada durmamın bir anlamı yok gelecekte ilk işim gitmek olacak dedim. Hainsin sen vefasız nankör işte ne olacak gibi ithamlarda bulundular. Şimdi bazıları böyle iş mi olur şöyle olur mu diye kendilerince eleştiriyor. Ne zaman menfaatleri bitiyor o zaman ağzı açılıyor. Kısacası beni istemeyeni bende istemem bu kadar basit saçma sapan edebiyata gerek yok nerede refah fazlaysa oraya gitmek istememiz gayet normal.

ar*p denen barbar kabilesi bizi tarihin her döneminde satmıştır. Hala kendi öz ve öz Türk ataları yerine ar*pları örnek alanları çöle yollamak lazım.
tmm da bu kadarı da biraz fazla kanki
şöyle demeliyiz
türk dışında diyelim
hakkını yemeyelim fazla ağır kurudpun cümlede evet arap satması haklısın
hep sattılar bizi o konuda laf yok zaten tarih söylüyor
Post automatically merged:

Türkiye öyle bir ülke ki ne kadar zarar ziyan varsa kendi kendine yapıldığı bir ülkedir.
oooo kardeş
lada olmuş pp haırlı olsun

Geri