Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
2060...
3000 serisi bekliyordum ama fiyatı iyi olursa 2060'da neden olmasın?
2060...
Ee bu gün cuma hani kart ? :dFiyat : EFSANE
Amazondaki 5000tl lerden düşükse alınır.2060...
3000 serisi bekliyordum ama fiyatı iyi olursa 2060'da neden olmasın?
6.4kya geliyor amazona gigabyte aorus elite haliRTX3060... 6K... VAR BİR HAYALİM
Arkadaş TR ürünlerinden bahsediyor. TR ürünleri 7700'den başlıyor6.4kya geliyor amazona gigabyte aorus elite hali
Evet evet ben TRyi baz aldığını unuttum. 6kya 3060 olsa TR satışlı harbiden dream olurArkadaş TR ürünlerinden bahsediyor. TR ürünleri 7700'den başlıyor
Abi ne zaman başlayacak indirimler ?Arkadaş TR ürünlerinden bahsediyor. TR ürünleri 7700'den başlıyor
Saat 16:00'daAbi ne zaman başlayacak indirimler ?
Lütfen iyi bir kart modeli olsunSaat 16:00'da
Gainward'ın kötü bir marka olduğunu kim söyledi. 1984 yılında kurulan 37 yıllık bir markaGainward markası gelicek galiba umarım daha iyi bir model olur ama post atmıştı Instagram a
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lütfen iyi bir kart modeli olsun
Ben kötü bir marka demedim tam olarak ama daha iyi modeller var tabi ki indirimli fiyatına göre rakibi olur mu bilemiyorumGainward'ın kötü bir marka olduğunu kim söyledi. 1984 yılında kurulan 37 yıllık bir marka
Gainward'ın nesi var ?Gainward markası gelicek galiba umarım daha iyi bir model olur ama post atmıştı Instagram a
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lütfen iyi bir kart modeli olsun
Hangi sitede olucak fırsatlar.Gainward'ın kötü bir marka olduğunu kim söyledi. 1984 yılında kurulan 37 yıllık bir marka
En azindan bir sıcaklık testwleri olsa testGainward'ın nesi var ?
Hepsiburada büyük ihtimalleHangi sitede olucak fırsatlar.