- En İyi Cevap
- 4
En azindan bir sıcaklık testwleri olsa test
Hepsiburada büyük ihtimalle
En azindan bir sıcaklık testwleri olsa test
Hepsiburada büyük ihtimalle
Bu videodaki testlerde gayet serin ama yaygın bir marka değil anladığım kadarıyla
Vallahi süper, 22 derecelik ortamda, fan ayarlaması yapılmadan hem de. Ses olarak da sıkıntı olmadığını görüyorum, cidden bu doğruysa (ki doğrudur) sağlam ürünmüş.
İnsanlar çok aceleci bence insta paylaşımını bekleyinBen kötü bir marka demedim tam olarak ama daha iyi modeller var tabi ki indirimli fiyatına göre rakibi olur mu bilemiyorum
7k ya 3060 olursa bu markanin ,bana göre pahalı
Teşekkür ederim umarım iyi bir indirim olurİnsanlar çok aceleci bence insta paylaşımını bekleyin
Hocanın kıldırmasını bekliyorum heyecandan ben kıldırıcam namazıİnsanlar çok aceleci bence insta paylaşımını bekleyin
Hocam amazon japonya gift cardım var 4 bine 3060 alabiliyorum sizce almalı mıyım beklemeli miyim eğer 3-4 ay sonra Türkiyeden 4 bine 3060 bulabilirsem gift cardımla Asus rog delta s almayı planlıyorum o yüzden arada kaldımİnsanlar çok aceleci bence insta paylaşımını bekleyin
3 4 ay sonra 3060 ı 4 bine bulman bence imakansıza yakın altını çiziyorum benceHocam amazon japonya gift cardım var 4 bine 3060 alabiliyorum sizce almalı mıyım beklemeli miyim eğer 3-4 ay sonra Türkiyeden 4 bine 3060 bulabilirsem gift cardımla Asus rog delta s almayı planlıyorum o yüzden arada kaldım
Bence çok iyi fiyat ben 4-5 ay önce falan 1660s aldım 4400e13.000TL'ye 3060 içeren hazır sistemlerin satıldığı düşünüldüğünde bu fiyata hiç de fena değil bence.
Daha geçen gün bu fiyata 2060super satılıyordu
Gainward nasıl bir marka? İlk defa duyuyorum. Alıp almamak konusunda kararsız kaldım.
Vallahi süper, 22 derecelik ortamda, fan ayarlaması yapılmadan hem de. Ses olarak da sıkıntı olmadığını görüyorum, cidden bu doğruysa (ki doğrudur) sağlam ürünmüş.