NormalGuyX
80+
Yeni sistem gelmedi degilmi bide 2060 degilmiydi
Boşver hacım ya bu tipler hayatta ne yaparsa yapsın eziklenmekten kurtulamadıkları için diğer insanlarıda böyle eziklerler. Bence yaptığınız büyük bi başarı bugünümüzü mutlu ettiniz sağolun. Bende bir 3060 kaptım. (sırf bunu yazmak için kayıt oldum)Valla baya abartılacak şeyler var RTX 2060 fiyatına RTX 3060 ayarladık tabi ayarlamak için sen ter dökmediğin için yazması kolay teşekkür etmek bu kadar zor ise en azından "2-3 sonra ucuzlayacak bu hareketi sen başlattın teşekkürler" der insan, piyasanın hali ortada bu fiyatlar rüya 2-3 ay sonrada ne olacağı tam anlamıyla muallak Kripto paralar halen değerli.
2 hafta önce 1700 USD olan ETH şuan 2350 USD neden ucuzlasın.
Kardeşim emeğine söylediğim hiç bir şey yok. Ancak Öngörülen bazı fiyatlar var Şuanda zaten bu fiyatlardan satışların yapılması gerekiyor ancak 2.el rant yüksek olduğundan piyasa düşmedi. Bunu vurgulamak istedim. Sen ter dökmesende zaten YIL başında bu fiyatlardan satışlar başlayacak. Açılışı sen yaptın hepsi bu Seni seviyoruz ve izliyoruz.Valla baya abartılacak şeyler var RTX 2060 fiyatına RTX 3060 ayarladık tabi ayarlamak için sen ter dökmediğin için yazması kolay teşekkür etmek bu kadar zor ise en azından "2-3 sonra ucuzlayacak bu hareketi sen başlattın teşekkürler" der insan, piyasanın hali ortada bu fiyatlar rüya 2-3 ay sonrada ne olacağı tam anlamıyla muallak Kripto paralar halen değerli.
2 hafta önce 1700 USD olan ETH şuan 2350 USD neden ucuzlasın.
3060ta V2.1 yazıyor sanırım o da LHR3060 Tİ kutusunda LHR yazmakta 3060 kutusunda böyle bir yazı yok kodunu sorduttuğumda da RTX 3060 için böyle bir uyarı çıkmadı valla açıkcası ne olursa olsun fiyat çok iyi hatta @Mehmet Yılmaz a da bir tane aldık belki storyleri görmüşsündür
Yıl başı diyorsun 1 2 ay sonra diyorsun bi karar verKardeşim emeğine söylediğim hiç bir şey yok. Ancak Öngörülen bazı fiyatlar var Şuanda zaten bu fiyatlardan satışların yapılması gerekiyor ancak 2.el rant yüksek olduğundan piyasa düşmedi. Bunu vurgulamak istedim. Sen ter dökmesende zaten YIL başında bu fiyatlardan satışlar başlayacak. Açılışı sen yaptın hepsi bu Seni seviyoruz ve izliyoruz.
Millet al sat için alıyor sen 4300GE'ye uyar mı diyorsun aç Nvidia panelden DSR'yi yap çözünürlüğü 2K bak keyfine :*Çok çok iyi fiyat ,4300ge olmasa bende bir tane çekecektim de işlemci beslemiyor ...
yanlış bilgilendirme olmasın kafam gitmiş benim HDMI V2.1 imiş kusura bakmayın.3060ta V2.1 yazıyor sanırım o da LHR