Onurkotlutok05
80+ Gold
Çok ii bu arada
Alabiliyorsan Ti alAlsam mı acaba ?
Neden ?Alabiliyorsan Ti al
Bir de şuan amazon almanyada falan 3060lar 6.2k-6.5k aralığında fakat 3060ti 8.4kdan aşşağıya yok ve Abdullah abi 7300e 3060ti getirmiş normalde kaçırılmayacak bir şey herkesin de yapabileceği bir indirim bir şey değil buNeden ?
param yok :'(Fiyat : EFSANE
Neyse iptal ettim vazgeçtim almaktanAralarında iyi fark var fiyatına göre bence. 3060 yerine 3060ti daha çok tercih ediliyor normalde de şuan ülkemiz durumları gereği 3060 daha çok alınabilir tabii
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de şuan amazon almanyada falan 3060lar 6.2k-6.5k aralığında fakat 3060ti 8.4kdan aşşağıya yok ve Abdullah abi 7300e 3060ti getirmiş normalde kaçırılmayacak bir şey herkesin de yapabileceği bir indirim bir şey değil bu
Neden Fiyatlar iyi lazımsa kaçırma dostum bu fiyatları önümüzdeki 6 ay içinde tekrar görebilir miyiz o bile kesin değil.Neyse iptal ettim vazgeçtim almaktan
Orası öyle dostum pişman olabilirim ama almak istemedim farkındayım çok güzel fiyat içime sinmedi almak o yüzden vazgeçtimNeden Fiyatlar iyi lazımsa kaçırma dostum bu fiyatları önümüzdeki 6 ay içinde tekrar görebilir miyiz o bile kesin değil.
İçine sinmediyse boşver kralOrası öyle dostum pişman olabilirim ama almak istemedim farkındayım çok güzel fiyat içime sinmedi almak o yüzden vazgeçtim
Yarın ki sisteme bakarızİçine sinmediyse boşver kral
Evet hocamKesin mining yapılmıyor ise iptal edeceğim siparişi. Emin misiniz?