Neler Yeni

Ana Konu SINIRLI STOK İNDİRİMLİ EKRAN KARTI GELDİ (DONANIM ARŞİVİ)

Falcon78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Sezer
Başka forumlarda kartı gören herkes almak istiyor ama satıcı yorumları frenliyor bu durumu keşke daha bilindik güvenilir bir firma satsaydı.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Hocam amazon japonya gift cardım var 4 bine 3060 alabiliyorum sizce almalı mıyım beklemeli miyim eğer 3-4 ay sonra Türkiyeden 4 bine 3060 bulabilirsem gift cardımla Asus rog delta s almayı planlıyorum o yüzden arada kaldım
bence 4 ay sonra rahat alabilirsin 4000tl yeTürkiye den, şimdi bile indirimli 5900 tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkenin geldiği hale bakın. 6 bin 7 bin TL ekran kartı fiyatı çok iyi sınıfına girmiş..🤔😥
Ülke ile en fazla %15-20 lik kur farkı var. Her şeyde de moralsizlik yapmayalım bence. Klavye önünde japonyada da almanyada da şa an nerdeyse aynı bu fiyat ile.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ali
bence 4 ay sonra rahat alabilirsin 4000tl yeTürkiye den, şimdi bile indirimli 5900 TL

Ülke ile en fazla %15-20 lik kur farkı var. Her şeyde de moralsizlik yapmayalım bence. Klavye önünde japonyada da almanyada da şa an nerdeyse aynı bu fiyat ile.
Hehe komedi. 560 banknot ile Almanya da alabildiğini Türkiye de 10 kat fazla banknot vererek alıyorsun. Almanya'da da en dip ücreti alan 1 maaşı ile 2tane kesin çok zorlasa 3 tane alıyor iken kalkıp karamsar olmayın falan filan geyiği yapmanın anlamı yok. Adamlar gelirine göre uygun alıyor Ken bizde Euro 2 TL yada 2.5 TL olaydı belki 1 maaş ile alınacak seviyede olurdu. Bunu da anlamamak hala güzelleme yapmak Yok japonya da pahalıya satılıyor geyiği yapmak komedi ya. Japon pahalı diye kızıyor ise gelirinin yuzde 5 pahali diye bizde yüzde 100 u belki 200 u pahalı diye söylüyoruz.

Net bişey söylemem demek istediğim şey ordada satılması gereken fiyatın üzerinde satılıyor olması onlarda durum bizim durmumuzun aksine alım gücü veya kur değil stok olmamasıyla ilgili
https://www.amazon.de/Palit-3060-St...id=8321966031&s=computers&sprefix=3060&sr=1-1
Bu şimdi Almanya için pahalı mı?

https://www.amazon.de/RTX3060-Gamin...id=8321966031&s=computers&sprefix=3060&sr=1-7 yada bu pahalı mı onlar için.

Lansman fiyati kaç para dolar Euro bu kartin.

Petegrus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Petegrus
Kart iyi de satıcı sakat.Şikayetvar sitesinde bozuk ürün yollanıp iade edemeyen kullanıcı dolu.

Falcon78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Sezer
Vallahi dayanamayıp 3060 aldım ilk başta satıcı soru işareti oluşturmuştu ama söyleyeyim gaming.gen.tr ile beta plus aynı adresleri bile aynı sirketler falan, gaming gen şikayet var yorumları gayet iyi önümüzde ki dönemde piyasanın nasıl sekillenecegi belli değil üstüne stok sorunu halen devam ediyor 3060 stokları kolay kolay düşmüyor amazona stok ara ara gelse de 6800 den basliyor yurt dışı üstelik, bu kartı 9 taksit 2 yıl tr garantili olarak 5849 TL'ye aldım şu piyasa için bulunmaz fırsat bence bu ülkede bir arabanın fiyatları düşmüyor birde bu elektronik ürünlerin 6 aydir 3060'ı yurt dışı yurt içi takip ediyorum yurt dışında amazon jp çoğunlukla daha düşük fiyata bulursunuz galakuro marka ama garantisi yok karta 1 yıl sonra bir şey olsa para gitti amazon eu alırsanız yurt dışı süreçleri ayrı mesele üstüne taksit imkanı amazon tr satıcısı dışında yok, yurt içinde en düşük fiyatlı 3060 şu an bu bunun altına stok sorunu duzelirse düşer artık

rookie27

80+ Gold
Vallahi dayanamayıp 3060 aldım ilk başta satıcı soru işareti oluşturmuştu ama söyleyeyim gaming.gen.tr ile beta plus aynı adresleri bile aynı sirketler falan, gaming gen şikayet var yorumları gayet iyi önümüzde ki dönemde piyasanın nasıl sekillenecegi belli değil üstüne stok sorunu halen devam ediyor 3060 stokları kolay kolay düşmüyor amazona stok ara ara gelse de 6800 den basliyor yurt dışı üstelik, bu kartı 9 taksit 2 yıl tr garantili olarak 5849 TL'ye aldım şu piyasa için bulunmaz fırsat bence bu ülkede bir arabanın fiyatları düşmüyor birde bu elektronik ürünlerin 6 aydir 3060'ı yurt dışı yurt içi takip ediyorum yurt dışında amazon jp çoğunlukla daha düşük fiyata bulursunuz galakuro marka ama garantisi yok karta 1 yıl sonra bir şey olsa para gitti amazon eu alırsanız yurt dışı süreçleri ayrı mesele üstüne taksit imkanı amazon tr satıcısı dışında yok, yurt içinde en düşük fiyatlı 3060 şu an bu bunun altına stok sorunu duzelirse düşer artık
Hayırlı olsun çok iyi bir tercih yapmışsın da Gaminggen iyi bir firma değil bilgin olsun

Top Bottom