Sınırsız Bütçe ile Kulaklık Önerisi

Aranızda hiç hyperx cloud orbit veya orbit s kullanan bilen yok mu onu düşünüyorum ama çok seçeneğim var corsair virtuoso rgb se , asus rog fusion 700 vs

Sen Abdullah abinin yayınına donate atmıştın değil mi? Profesyonel monitör falan sormuştun. Başkası mıydı o?
Aynen yayında yazdımda o soruyu yanlış okudu yanlış cevapladı malesef yine kulaklıkla ilgili sormuştum sistemim ve ekranım yeterli durumda şuanlık kulaklık gg oldu onu acilen çözmem lazım :D

Görmemişim :/ Bu arada 50k ya kulaklık mı olur ya...

Bence de. 50 bin tl ye Transformers Bumble Bee ye falan dönüşmesi gerek istediğim zaman anca alırım. Birde uçması gerek ışınlasın beni uçtuğu yere. He birde anime kızlarını gerçek yapsın. İşte bu tüm özellikler olursa alırım.

Hawli ipon kulaklık 5600

Bütçeniz çok diye de abartmayın bence.

Şu bile çok üst seviye bir kulaklık.

Yine de pahalı koyayım:

Bütçeniz çok diye de abartmayın bence.

Şu bile çok üst seviye bir kulaklık.

Yine de pahalı koyayım:

Dediğim gibi sadece bütçe sınırım yok ucuzda olur pahalıda eski kulaklığım aşırı aşırı yüksek ses veriyordu sanırım desibel ve razer synapse uygulamasıyla alakalı birşeydi o bir kere o yüksek sesten dolayı her sesi duymaya alışınca dediğim gibi arctis 7 yi bile iade ettim aşırı kısıktı sesi .

GSP serisine dair en ufak fikrim yok karşıma çok fazla çıkıyor ve çok fazla ürün seçeneği var hangisi mesela ?
Sennheiser bildiğin gibi en iyi kulaklık üreticilerinden, denemeni öneririm. GSP300 ü mağazada denemiştim, çok memnun kalmıştım. GSP 670 e bak bir. Oyun anlamında ne kadar verimli o konuda bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,205
Üyeler
183,397
Son üye
hamitefecoskun
Geri